Aanpak winkelcentrum Nobellaan

Het gebied in en rond het winkelcentrum Nobellaan krijgt dit jaar een opknapbeurt.

Er komen nieuwe straatklinkers op het binnenterrein en een looppad naar de winkels. Door de nieuwe inrichting van het openbaar terrein waaronder de parkeerplaatsen, pakken we de veiligheid ook aan.

Omdat het riool aan vervanging toe is, worden de werkzaamheden onder de grond ook meegenomen. De openbare verlichting krijgt een duurzamere variant. Uiteindelijk moet het winkelcentrum een prettige plek worden voor iedereen. De herinrichting van winkelcentrum Nobellaan is een samenwerking tussen de gemeente en de eigenaar van het winkelcentrum. Winkels & woningen blijven bereikbaar De werkzaamheden beginnen komende week en duren tot eind dit jaar. Winkels en woningen blijven steeds bereikbaar omdat we werkzaamheden in fasen uitvoeren. Eerst moet een aantal bomen en bosjes worden gekapt. Een aannemer voert deze werkzaamheden voor 15 maart uit, zodat we op tijd klaar zijn voor de start van het broedseizoen en de vogels nestjes gaan maken. Tijdelijk parkeren aan Selma Lagerhoflaan In april komen tijdelijke parkeerplaatsen aan de Selma Lagerhoflaan zodat het huidige parkeerterrein aangepakt kan worden.

Nieuwsgierig wat er gaat veranderen?

Of heeft u tips? Op vrijdag 17 maart is er tussen 17.00 en 19.00 uur een informatiestand met de plannen van de herinrichting op het binnenpleintje. Kom gerust langs! In het winkelcentrum zelf richten we een informatiepunt in om bezoekers het hele jaar door te informeren over de plannen en de voortgang.

parkeerplaats winkelcentrum Nobellaan