Afvalkalender 2017 staat online

De ophaaldata van 2017 staan in de app Afvalwijzer en op www.mijnafvalwijzer.nl

Op de website: www.mijnafvalwijzer.nl kunt u uw afvalkalender inzien en uitprinten. U kunt inloggen met uw postcode en huisnummer. In de bovenste balk (naast het logo van de gemeente) ziet u de eerstvolgende ophaaldagen staan. Scrol verder naar beneden en u ziet het jaaroverzicht. Hier kunt u ook een pdf downloaden en uitprinten.

Download de app Afvalwijzer en blijf op de hoogte!

U kunt de app Afvalwijzer gratis downloaden in de appstore op uw telefoon of tablet. Zoek op de term ‘Afvalwijzer’ en selecteer de app van AddComm Direct B.V. Vervolgens kunt u inloggen met uw postcode en huisnummer en ziet u een overzicht van de ophaaldagen.

Met de app bent u altijd op de hoogte! U kunt instellen dat u een dag van te voren een herinnering krijgt welke container u aan de straat kunt zetten. Daarnaast houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en eventuele wijzigingen in het  ophaalschema. Handig!

Vraag hulp van iemand in uw omgeving

Bent u niet in de gelegenheid om de kalender in de app of op de website te bekijken? Vraag dan iemand in uw omgeving om de e-mail notif catie voor u in te stellen of om de kalender voor u te printen. Let op: als u de afvalkalender print, raden wij u
aan om ook de kalender op www.mijnafvalwijzer.nl regelmatig te checken. Een geprinte kalender kan namelijk verouderen.

Herinnering per mail

Als u in het menu op notif caties klikt, kunt u per afvalsoort een e-mailmelding instellen. U ontvang eerst een e-mail met een link waarmee u de aanmelding moet bevestigen. Vervolgens ontvangt u een dag van te voren een herinnering welke container u aan de straat kunt zetten.