Art of Wonder

Jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden

2-4 juni – de stad als podium

In het weekend van 2 tot 4 juni staat Assen bol van voorstellingen voor iedereen tussen 2 en 102 jaar! Drents jeugdtheater Garage TDI viert vanaf nu elk eerste weekend van juni de kracht van de verbeelding. Er zijn diverse fantasierijke voorstellingen geprogrammeerd, op straat, op diverse locaties in de binnenstad en in de Gouverneurstuin. Het festival wordt op 4 juni feestelijk afgesloten in Theater De Nieuwe Kolk met de voorstelling Vuurtoren Wacht van Het Houten Huis.

Het hart van het festival

De Gouverneurstuin vormt het hart van het festival. Hier staan drie theatertenten met onder andere ‘Don Quichot denkt na’ van het Nationale Theater / NTJong. Tapasbar Manolitos verzorgt de horeca in de tuin in samenwerking met enkele andere lokale restaurants. Er is een muziekprogrammering en een randprogrammering met leuke workshops en een speelweide voor kinderen. Vanaf de kassa vertrekken er voorstellingen die op locatie geprogrammeerd zijn.

Kaartverkoop

Tickets voor de voorstellingen zijn te koop via de website www.artofwonder.nl . Enkele voorstellingen zijn gratis, of tegen een vrijwillige bijdrage achteraf.

Twee mannen met een rood pak aan staan achter elkaar