Assen verrast je!

Winnaars van weekend Assen bekend

Familie Westers uit Leek is de prijswinnaar van de verloting die werd gehouden op de beurs Nieuwbouw XL. Wethouder Albert Smit heeft de familie ontvangen en een weekendje Assen overhandigd. Tijdens het weekend kunnen ze de verschillende karakters die Assen te bieden heeft ontdekken en ervaren. Familie Westers gaat overnachten bij het Van der Valk met diner met live cooking.

Verder krijgt de familie bioscoopkaartjes van theater/bioscoop De Nieuwe Kolk, toegangskaarten voor het Drents Museum, een verzorgde lunch bij De Jonge en een stadswandeling aangeboden door VVV Assen.De verloting heeft plaats gevonden op de NieuwbouwbeursXL die dit najaar plaatsvond in de MartiniPlaza in Groningen. De prijzen worden mogelijk gemaakt door VVV Assen, Van der Valk Hotel Assen, Drents Museum, Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk en Best Western City Hotel de Jonge.

Nieuwsgierig naar de nieuwbouwprojecten in Assen?

In januari staat de gemeente Assen op Beurs Bouwplan in de TT Hall in Assen. Dit is van donderdag 26 januari tot en met zaterdag 28 januari. Kijk voor de openingstijden en meer informatie op vwww.beursbouwplan.nl

Wethouder Albert Smit overhandigt de prijs aan familie Westers