Bereikbaarheid centrum tijdens TT Festival

Dit jaar is de TT Kermis van zaterdag 17 tot en met zondag 25 juni en het TT Festival op 21, 22, 23, en 24 juni.

De binnenstad van Assen wordt tijdens het TT-festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Tijdens het festival zijn sommige delen van de binnenstad minder goed bereikbaar.

P-Route binnenstad bereikbaar tussen 06.00 en 18.00 uur

Op alle dagen van het festival is de P-Route rond de binnenstad tussen 06.00 en 18.00 uur bereikbaar, met uitzondering van het wegvak Jan Fabriciusstraat bij het winkelcentrum Cité. Hier staat van maandag 19 juni tot en met maandag 26 juni een podium.

Bereikbaarheid parkeergarages

Overdag zijn alle parkeergarages bereikbaar. ‘s Avonds en ‘s nachts zijn alleen de parkeergarages Mercurius, Neptunus, Triade en Citadel bereikbaar. In parkeergarage Mercurius is een free & save ruimte ingericht voor motoren.

Tussen 18.00 en 06.00 uur stremming wegen binnenstad

Tussen 18.00 uur en 06.00 uur zijn alle wegen rondom de binnenstad gestremd. Het gaat om de Weiersstraat, Zuidersingel, Oostersingel, Jan Fabriciusstraat, Rolderstraat, Javastraat en de Stationsstraat.

Motorrijders en automobilisten leiden we met verwijzingsborden naar de noordkant

van de binnenstad, waar ze gebruik kunnen maken van de parkeergarages Mercurius, Neptunus, Triade en Citadel.

Kom met fiets of ov!

Gaat u naar de kermis of het festival? Kom dan met de fiets of het openbaar vervoer. U kunt uw fiets stallen bij het Mercusiusplein, aan de Nassaulaan en bij de TT-kermis op het Veemarktterrein.