Laatste mogelijkheid training resultatenmatrix

De gemeenten uit Noord en Midden Drenthe werken vanaf 1 januari met een resultatenmatrix voor Wmo en Jeugdhulp.

Deze matrix vergt enige uitleg. Daarom organiseren de gemeenten voor medewerkers toegang, huisartsen, gecertificeerde instellingen en aanbieders een training. Een aantal mensen heeft de training in september of oktober niet kunnen volgen. Voor hen is in januari een extra bijeenkomst gepland. De training is bedoeld om te leren werken met de resultatenmatrix. U krijgt niet alleen  uitleg  maar gaat ook concreet oefenen zodat u weet hoe de matrix in praktijk werkt.

Voor wie?

De scholing is bedoeld voor de medewerkers van de Toegang van de NMD gemeenten, aanbieders en gecertificeerde instellingen die de training in september of oktober niet gevolgd hebben. Per aanbieder kunnen maximaal twee personen meedoen.

De training bestaat uit twee bijeenkomsten, die beide plaatsvinden in de Brinkhof in Norg. Op 17 januari vindt de uitleg plaats tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Op 31 januari maakt u tussen 9.00 uur en 11.00 kennis met de praktijk van de resultatenmatrix.

Aanmeldingen graag voor 10 januari 2017 per mail doorgeven aan Ellen Grootjans via het mailadres e.grootjans@gemeentenoordenveld.nl o.v.v. training resultatenmatrix.