Meer weten over woningisolatie? Kom naar de Warmtetour!

Dinsdag 14 februari vanaf 19.30 uur, stadhuis

Benieuwd naar de mogelijkheid voor woningisolatie? Kom dan op dinsdag 14 februari vanaf 19.30 uur naar het stadhuis (Noordersingel 33) voor de Warmtetour! Bedrijven op het gebied van bodem-, vloer-, gevel- en dakisolatie en
beglazing zijn deze avond aanwezig. Het Drents Energieloket en ervaringsdeskundigen kunnen u onafhankelijk advies geven over woningsisolatie.

Tips en advies

Graag geven we u tijdens deze avond allerlei praktische tips en adviezen over woningisolatie. Want waar moet u rekening mee houden als u aan de slag gaat met bodem-, vloer-, gevel- en dakisolatie en/of isolerende beglazing? Wat zijn de belangrijke vragen die u aan een isolatiebedrijf, glaszetter of aannemer kunt vragen? Wat kosten de maatregelen gemiddeld en wat leveren ze op? En welke fnanciele mogelijkheden zijn er om de maatregelen te realiseren?

De Warmtetour is een onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen
warm, comfortabel en energiezuinig te maken en huiseigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het isoleren van hun huis.

Meer weten?
Kijk op www.drentziterwarmpjesbij.nl