Mijn Buurt Assen zoekt redacteuren, fotografen en moderators voor nieuwe website

PERSBERICHT

Mijn Buurt Assen zoekt vrijwilligers voor de website www.mijnbuurtassen.nl. Deze is onlangs compleet vernieuwd en is een inspiratie- en ontmoetingsplek voor en door Assenaren. We zoeken enthousiaste inwoners die als redacteur, fotograaf of moderator de activiteiten in de buurten willen vastleggen voor iedereen. Samen maken we de buurt!
 
Zien én delen wat er gebeurt in de buurt In Assen is veel te doen in de buurten en wijken. Van buurtbarbecues en wijkfeesten tot koken voor de buurt, wandelgroepen, spelmiddagen voor kinderen en meer. De vernieuwde website is een platform waarop iedereen kan zien én delen én herbeleven wat er allemaal gebeurt in onze stad. De vrijwilligers zijn de ogen en oren van de buurt en verslaan achtergronden en nieuws over gebeurtenissen of activiteiten in de buurt. Moderators zijn handig met de computer en onderhouden contacten, onder andere met de redacteuren in een wijk.   Wat je wilt weten, komt naar je toe Iedereen die graag op de hoogte wil blijven van wat er in de buurt speelt, kan op de website eenvoudig een profiel aanmaken. Je geeft aan naar welke wijk(en) je interesse uitgaat. Zo krijg je het laatste nieuws van die wijk(en) in je mailbox en op je account, maar ook een overzicht van aankomende activiteiten. Alleen wat je wilt weten, komt naar je toe.
Iedereen mag activiteiten plaatsen Alle bewoners, verenigingen en organisaties Assen die een activiteit organiseren, kunnen dit op de website plaatsen. Ook de gemeente, woningcorporatie Actium en Vaart Welzijn doen mee. De site biedt ook hulp als het gaat om zoeken naar een geschikte ruimte, geld of andere hulpmiddelen zoals een draaiboek of promotiemiddelen.
Aanmelden en meer informatie Op de website van Mijn Buurt Assen staat een beschrijving onder de link ‘vacatures’; https://mijnbuurtassen.nl/wijkredacteurs/ Iedereen die interesse heeft, of meer informatie wenst, kan mailen naar info@mijnbuurtassen.nl of een bericht achterlaten op de facebookpagina van Mijn Buurt Assen. Kandidaten krijgen begeleiding en indien gewenst training op het vakgebied.