Uitnodiging ‘bezembijeenkomst’ scholing resultatenmatrix

In september is een scholingstraject gestart i.v.m. de aanbesteding jeugd en Wmo 2017 in NMD verband.

We gaan resultaatgericht inkopen en werken met een resultatenmatrix. Deze matrix vergt enige uitleg. Omdat het goed is dat we allemaal dezelfde taal spreken ( zowel medewerkers toegang, huisartsen, gecertificeerde instellingen en aanbieders) wordt er een training georganiseerd.

‘Bezembijeenkomst’

Het blijkt dat een aantal mensen de training in september om welke reden dan ook niet kunnen volgen. Omdat het belangrijk is dat zij ook bijgeschoold worden, wordt er in oktober een extra bijeenkomst gepland. De inhoud is hetzelfde als van de bijeenkomsten in september.

Wat

De training is gericht op de resultatenmatrix en bestaat uit twee delen: uitleg en oefenen. De uitleg wordt verzorgd door Anne-Marie Hofstede en Jenny Chung.

Voor wie?

De scholing is bedoeld voor de medewerkers van de Toegang van de NMD gemeenten, de aanbieders en gecertificeerde instellingen die de training in september niet gevolgd hebben.

Voor aanbieders geldt: maximaal twee personen per aanbieder.

Aanmeldingen graag voor 1 oktober per mail doorgeven aan Ellen Grootjans via het mailadres e.grootjans@gemeentenoordenveld.nl o.v.v. bezembijeenkomst.

Datum Tijd Locatie

  • 11 oktober 9.00-11.00 uitleg. Gemeentehuis Noordenveld Raadhuisstraat 1 te Roden. Locatie: raadzaal
  • 25 oktober 9.00-12.00 oefenen. De Brinkhof Brink 1 te Norg