Werkzaamheden Beilerstraat en Port Natalweg

Tussen 12 september en 30 oktober vinden er bestratingswerkzaamheden plaats op de Beilerstraat en de Port Natalweg.

De Beilerstraat is daardoor in gedeelten afgesloten. Deze werkzaamheden zijn nodig omdat de beide wegen in 2017 ingezet worden als omleidingsroute tijdens de aanleg van de Stadsboulevard Zuid.

Port Natalweg

Op de Port Natalweg worden de snelheidsremmers (de bollen in de weg) afgevlakt en zal de aannemer grasstenen aanbrengen om de bermen te verstevigen. Het verkeer wordt langs het werk omgeleid met gele borden.

Beilerstraat gestremd

Vanaf donderdag 15 september start het asfalteringswerk op de hoofdrijbaan van de Beilerstraat, tussen de Europaweg-Zuid en het verzorgingstehuis Interzorg Nieuw Graswijk. Het autoverkeer wordt dan omgeleid via de Port Natalweg – Europaweg Zuid. Langzaam verkeer en het bestemmingsverkeer kan gebruik blijven maken van de fietspaden en de parallelweg.
Vanaf 24 oktober volgt het weggedeelte tussen Interzorg Nieuw Graswijk en de Sparrenlaan. Het bestemmingsverkeer kan dan weer gebruik maken van de kruising bij de Europaweg Zuid. Het doorgaande verkeer richting centrum wordt omgeleid via de route Europaweg-Zuid - Port Natalweg.

Tijdelijke omleiding Cityline

Tussen 12 september en 30 oktober rijdt Cityline 8 niet over de Beilerstraat. De Cityliners rijden dan tijdelijk via de Overcingellaan en Europaweg-Zuid. Voor de dienstregeling kunt u kijken op www.vmnn.nl.