Woont u in een flat of appartement?

Zet uw PMD en papier op de juiste dag aan de weg

Inwoners in flats en appartementen kunnen wekelijks het PMD-afval en papier aanbieden. De inzameldagen zijn op maandag (PMD) en donderdag (papier), maar de chauffeurs merken dat er alle dagen PMD en papier wordt aangeboden. Zonde, want dit lijkt rommelig en levert veel zwerfafval op.

PMD

Inwoners in flats en appartementen kunnen hun PMD afval in zakken aanbieden. Wij halen deze zakken elke maandag op. Let op: hang de zak(ken) voor 7.00 uur op aan de paal. Alleen dan kunt u er vanuit gaan dat ze op die dag opgehaald worden. Zijn uw PMD-zakken op? U kunt ze gratis afhalen bij de balie van het stadhuis, het Duurzaamheidscentrum, het milieupark, buurtteam Lariks Pittelo aan de Delft 73 of bij wijkcentra in de buurt (De Componist, De Schulp, ‘t Markehuus, De Dissel, MFA Kloosterveen, MFA Pittelo, MFA Baggelhuizen).

Papier

Oud papier en karton halen we elke donderdag op bij flats en appartementen. Zorg ervoor dat u het papier op donderdag voor 7.00 uur aanbiedt bij de ondergrondse container. Alleen dan kunt u er vanuit gaan dat het op die dag wordt opgehaald.