Afvalkalender voor 2024

11 januari 2024
Voorpagina

Op 1 januari zijn we in Assen overgegaan op een nieuwe app voor afval: AfvalApp Assen. Dit zorgde in de eerste week van januari helaas voor enkele opstartproblemen. De afgelopen week hebben we met de ontwikkelaar van de app hard gewerkt om deze problemen op te lossen. In de nieuwe app vindt u nu de ophaaldagen, de afvalscheidingswijzer en het laatste nieuws. 

App downloaden

Inmiddels hebben ruim 25.000 Assenaren de app al gedownload. De app is geschikt voor Apple en Android. U kunt de app downloaden via AfvalApp Assen (Play Store) of AfvalApp Assen (App Store) of zoek op ‘AfvalApp Assen’. Heeft u de app in december of in de eerste week van januari al gedownload en merkt u dat deze nog niet goed werkt? Dan willen we u vragen deze te verwijderen en opnieuw te installeren. De app zou daarna weer moeten werken.

Afvalkalender als PDF

Wilt u de afvalkalender in PDF formaat? Zodat u deze kunt uitprinten bijvoorbeeld? Dit is niet mogelijk in de app. U kunt hiervoor terecht in ons Burgerportaal. Wanneer u uw adres invult, dan krijgt u de kalender. Deze kunt u opslaan als PDF.