Bedrijfskavels

Wilt u een onderneming of bedrijf vestigen in Assen? De gemeente heeft kavels te koop op verschillende bedrijventerreinen in Assen. Hier kunt u uw eigen vestiging bouwen. Op de kaart van Assen ziet u een overzicht van alle (bouw)projecten van de gemeente Assen. Dus niet alleen woningbouw, maar ook een overzicht van alle bedrijventerreinen en woon/werkkavels. Hierop is precies te zien waar welke kavels beschikbaar zijn, welke oppervlakte ze hebben, hoeveel ze kosten etc.

Rotonde Groene Dijk

Op de woon/werkkavels kunt u uw eigen woning met bedrijfsruimte bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor, praktijkruimte, werkplaats of een loods. Uw woning en bedrijf liggen ideaal ten opzichte van de A28 en de wijkvoorzieningen van Kloosterveen.

Rond gebouw Peelerpark

Bedrijvenpark PeelerPark vormt met bedrijvenpark Messchenveld de nieuwe entree aan de noordkant van Assen. Met een directe aansluiting op de snelweg A28. Een aansluiting op de glasvezelkabel maakt uw bedrijf ook op de digitale snelweg goed bereikbaar. Alle nutsvoorzieningen zijn voorhanden. Op de kaart van Assenziet u welke kavels nog beschikbaar zijn.

Meer informatie

In onderstaande documenten vindt u meer informatie over de kavels op bedrijventerrein Peelerpark.  

PDFfolder_bedrijventerrein_peelerpark.118 kB pdf

PDFbeeldkwaliteitsplan--peelerpark-pdf---5MB.pdf

Messchenveld autoweg

Bedrijvenpark Messchenveld vormt met bedrijvenpark Peelerpark de nieuwe entree aan de noordkant van Assen. Met een directe aansluiting op de snelweg A28. Een aansluiting op de glasvezelkabel maakt uw bedrijf ook op de digitale snelweg goed bereikbaar. Alle nutsvoorzieningen zijn voorhanden. Op de kaart van Assen ziet u welke kavels nog beschikbaar zijn.

Multifunctionaliteit

Messchenveld is als volgt ingedeeld:

  • Hoogwaardig bedrijventerrein
  • Gemengd bedrijventerrein
  • Kleinschalig (wonen) en werken

Bekijk de beschrijving van deze zones in het beeldkwaliteitsplan Messchenveld.

Meer informatie

In onderstaande documenten vindt u meer informatie over de kavels op bedrijventerrein Messchenveld.

PDFBeeldkwaliteitsplan Messchenveld (4,00kB) pdf

PDFFolder Bedrijventerrein Messchenveld.pdf

 

De prachtige ligging, de goede bereikbaarheid en de hoogwaardige uitstraling maakt het kantorenpark Lauwers tot een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor grootschalige of middelgrote kantoren. Er is nog één kavel beschikbaar. Op de kaart van Assen ziet u welke kavel nog beschikbaar is.

Dit gebied ligt gunstig vlakbij de afslag Assen-Zuid van zowel de A28 als de N33. Het is bestemd voor grootschalige bedrijven. Diverse bedrijven hebben hun weg naar dit representatieve bedrijventerrein al gevonden. Het mooi groen aangelegde gebied rondom het fietspad vormt de natuurlijke entree van het gebied. Er is nog één kavel beschikbaar. Op de kaart van Assen ziet u welke kavel nog beschikbaar is.