Een kavel kopen

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen? Op onderstaande locaties heeft de gemeente Assen bouwkavels te koop:

Marsdijk - Hoekbree

In de meest noordelijk gelegen woonwijk van Assen, Marsdijk, geeft de gemeente bouwkavels uit, tussen het Herepad en Langbree. Deze locatie heet Hoekbree. In totaal worden er 9 bouwkavels uitgegeven waarvan 5 kavels bestemd voor het bouwen van een vrijstaande woning en 4 kavels bestemd voor het bouwen van een 2/1 kap woning


Kijk op de app nieuwbouw in Assen welke kavels nog beschikbaar zijn, welke oppervlakte ze hebben, wat de kosten zijn en meer.
Een kavel reserveren kan via het inschrijfformulier voor de bouwkavels aan de Hoekbree

Witterstraat

Waar in Assen vindt u een ruime plek om uw droomhuis te bouwen, met direct uitzicht op het groene hart van Assen, het Asserbos? Aan de Witterstraat zijn 13 kavels beschikbaar gesteld voor statige twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Door uw woning aan de voorzijde van de kavel te situeren, ontstaat een riante, diepe tuin. Extra ruimte nodig voor hobby of werk? Het is mogelijk om meteen een extra garage, praktijkruimte, of atelier bij te plaatsen.


Kijk op de app nieuwbouw in Assen welke kavels nog beschikbaar zijn, welke oppervlakte ze hebben, wat de kosten zijn en meer.
Wilt u een kavel reserveren? Klik dan op onderstaande link:

Kloosterveste

In Kloosterveste vormen groene singels, smalle grachtjes en een bijzondere bouwstijl van verschillende straatjes en pandjes het sfeervolle hart van de wijk Kloosterveen. De invulling met diverse voorzieningen, zoals winkels, een wijkcentrum en basisscholen en een groot aantal woningen zorgen voor een volwaardig en levendig centrumgebied .Alle kavels zijn verkocht.