Een kavel kopen

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen? Op onderstaande locaties heeft de gemeente Assen bouwkavels te koop:

Marsdijk

In de meest noordelijk gelegen woonwijk van Assen, Marsdijk, geeft de gemeente een aantal bouwkavels uit, tussen het Herepad en Langbree. Deze locatie heet Hoekbree. Afhankelijk van de vraag, kunnen er 8 vrijstaande woningen worden gebouwd, of een combinatie van vrijstaande (5) met twee-onder-1-kap (4) woningen. Deze verdeling is afhankelijk van de vraag en kan na sluiting van de inschrijvingsperiode nog wijzigen.


Alle kavels zijn in reservering. Als u geïnteresseerd bent kunt u zich inschrijven. U komt dan op de wachtlijst. Komt er dan een kavel opnieuw beschikbaar (door annulering van de reservering), dan wordt de eerstvolgende op de wachtlijst benaderd. Inschrijven kan via onderstaande link naar het inschrijfformulier.

Kloosterveste

In Kloosterveste vormen groene singels, smalle grachtjes en een bijzondere bouwstijl van verschillende straatjes en pandjes het sfeervolle hart van de wijk Kloosterveen. De invulling met diverse voorzieningen, zoals winkels, een wijkcentrum en basisscholen en een groot aantal woningen zorgen voor een volwaardig en levendig centrumgebied.


Alle kavels zijn in reservering/onder optie. Wilt u op de wachtlijst komen?  Klik dan op onderstaande link:

Een vraag? Mail ons op kloosterveste@assen.nl of bel met ons algemene telefoonnummer 14 0592.

PDFmodel-reserveringsovereenkomst-pdf---31kb.pdf

PDFreservering-en-optievoorwaarden-pdf---47kb.pdf

Witterstraat

Waar in Assen vindt u een ruime plek om uw droomhuis te bouwen, met direct uitzicht op het groene hart van Assen, het Asserbos? Aan de Witterstraat zijn 13 kavels beschikbaar gesteld voor statige twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Door uw woning aan de voorzijde van de kavel te situeren, ontstaat een riante, diepe tuin. Extra ruimte nodig voor hobby of werk? Het is mogelijk om meteen een extra garage, praktijkruimte, of atelier bij te plaatsen.


Kijk op de app nieuwbouw in Assen welke kavels nog beschikbaar zijn, welke oppervlakte ze hebben, wat de kosten zijn en meer.
Wilt u een kavel reserveren? Klik dan op onderstaande link: