Ervaring met het energiezuinig maken van uw woning? Wij zoeken u!

13 september 2023
Voorpagina

Het energiezuinig maken van uw woning kan op verschillende manieren. Zonnepanelen, een warmtepomp, isolatie... Voor iemand die hier net mee begint, kan het best overweldigend zijn. Bent u al wat verder met verduurzamen? En wilt u uw ervaringen delen met andere Assenaren? Vertel dan uw verhaal en inspireer anderen.

Energieverhalen

Op onze website hebben we verschillende verhalen van Assenaren verzameld. Inwoners die de afgelopen jaren hun huis energiezuinig hebben gemaakt, of hebben laten bouwen. Maar ook wijkgebouwen die al heel ver zijn qua energiezuinigheid. U vindt de verhalen op deze pagina. We zouden deze ervaringen graag uit willen breiden. Heeft u ook energiezuinige maatregelen doorgevoerd in uw huis? Of duurzaam laten bouwen? En wilt u hierover vertellen? Geef u op door een e-mail te sturen naar energie@assen.nl, o.v.v. ‘Energieverhalen’.

Duurzame Huizenroute

Gaat u liever met mede Assenaren in gesprek over de maatregelen die u getroffen heeft in uw woning? Geef u dan op voor de Duurzame Huizenroute. Op 28 oktober en 4 november kunnen geïnteresseerden en buurtgenoten bij u langskomen en in gesprek gaan over verduurzamen. Zo kunnen we leren van elkaar en samen met energie aan de slag. Meer informatie en aanmelden kan op de website van Duurzame Huizenroute.