Het beste idee? Stem mee!

19 maart 2024
Voorpagina

Al wekenlang hangt de stad vol met borden en posters die jongeren oproepen om hun beste idee in te dienen. Vanaf 31 maart is het zover: dan kan er gestemd worden op het beste idee!

Ideeën van jongeren 

De komende drie jaren stellen we maar liefst 100.000 euro per jaar beschikbaar voor ideeën van jongeren. Of het nou op het gebied van sport, cultuur of ontmoeten is: alle ideeën zijn welkom. Al vanaf begin februari konden jongeren hun idee indienen in een speciale app: de Parta-app. En hier stroomden heel wat leuke ideeën binnen. De ideeën werden tijdens het ideeënfestival op vrijdag 1 maart voorgelegd aan experts. De jongeren en experts werkten samen verder en hebben gezamenlijk de puntjes op de i gezet.

Stemmen 

Vanaf 31 maart kunnen alle jongeren tussen de 12 en 27 jaar hun stem uitbrengen op het beste idee in de Parta-app. Door het invullen van een unieke code, die alle jongeren via de post gekregen hebben, kan er gestemd worden. Ben jij de code kwijt? Geen probleem: mail naar info@assen.nl en we regelen een nieuwe code voor je! Tijdens het slotevent op 19 april maken we bekend welk idee de meeste stemmen heeft gekregen en dus de winnaar is. 

Het beste idee

Ben je dus tussen de 12 en 27 jaar en wil je invloed hebben op wat er in jouw stad gebeurt? Download dan snel de Parta-app en stem op het beste idee!