Huisregels social media kanalen

Via onze Facebookpagina, Instagram, Twitter en YouTube kanaal kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze gemeente. U heeft de mogelijkheid hierop te reageren of via deze pagina in contact te komen met ons. We luisteren graag naar uw mening en staan open voor discussie. Wel houden we de gesprekken graag constructief en zinvol en vragen daarom vriendelijk u aan de volgende huisregels te houden op onze social media kanalen.

  • Behandel elkaar met respect. Blijf vriendelijk en maak niemand belachelijk. Gebruik geen kwetsende, racistische, beledigende of dreigende taal en scheldwoorden. Gebruik geen grof taalgebruik en roep niemand op tot haat of geweld.
  • Blijf relevant en val niet in herhaling. We accepteren geen berichten van commerciële aard. Deze worden verwijderd. Daarnaast vragen we u om niet meerdere berichten met dezelfde strekking te plaatsen. Herhaalberichten worden verwijderd.
  • Publiceer geen privégegevens. Publiceer geen privégegevens van uzelf of van anderen op de pagina. We vragen bij klachten of vragen om persoonlijke gegevens in een privébericht te sturen.
  • Houd de sfeer goed. Gebruikers die zinloze berichten posten of hun boodschap blijven herhalen, zijn niet welkom. Dit geldt ook voor bezoekers die herhaaldelijk provoceren.

Berichten die de afspraken niet naleven, worden verwijderd. Maakt u het echt te bont? Dan kan (tijdelijk) de toegang tot onze pagina ontzegt worden en zijn we genoodzaakt u te blokkeren. We gaan er vanuit dat het niet zover hoeft te komen.