Inspiratieprogramma energie

Bent u eigenaar of  gebruiker van een winkel, kantoor of bedrijfspand in de gemeente Assen? Dan willen wij u van harte uitnodigen voor een uniek Ondernemersontbijt op 14 september in het Drents Museum. Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Hangen de donkere wolken van Van Gogh ook boven uw pand?’

Van Gogh in Drenthe

Op 11 september wordt de nieuwe tentoonstelling “Op reis met Vincent - Van Gogh in Drenthe” in het Drents museum geopend. De donkere kleuren van deze tentoonstelling staan wellicht synoniem voor de uitdagingen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen door de vele energie-vraagstukken. Gelukkig kwam Van Gogh juist naar Drenthe voor inspiratie en de schoonheid van het landschap. Om u te inspireren om in actie te komen uitnodigen wij u uit voor dit ondernemersontbijt. Het ontbijt is de aftrap van een periode waarin we meerdere verdiepingsbijeenkomsten gaan organiseren op het thema ‘energie’.

Samen sterk

Als gemeente hebben we niet voor alle vragen een pasklare oplossing. Wel willen wij u inspireren en ondersteunen waar mogelijk. Dit doen wij niet alleen! Ook Ondernemend Assen, Vaart in Assen, Assen voor Assen, Ik Ben Drents Ondernemer, het Energiefonds, het onderwijs en wat gelieerde bedrijven helpen u graag een stap verder. Tijdens het ondernemersontbijt vertellen we u hier graag meer en geven een aantal organisaties een pitch over wat zij voor u kunnen betekenen.

Het Ondernemersontbijt wordt georganiseerd in het Drents Museum op donderdagochtend 14 september om 7.45 uur tot 9.30 uur. Aansluitend is het mogelijk de Van Gogh expositie te bezoeken. Wilt u zich aanmelden voor het ontbijt of een inspiratiesessie? Vul dan onderstaand formulier in.*

* De aanmelding voor het ondernemersontbijt is gesloten. Wilt u zich nog opgeven voor de verdiepende sessies, dan kunt u zich nog via het onderstaande formulier opgeven.