Marsdijk

In de meest noordelijk gelegen woonwijk van Assen, Marsdijk, geeft de gemeente een aantal bouwkavels uit, tussen het Herepad en Langbree. Deze locatie heet Hoekbree. Afhankelijk van de vraag, kunnen er 8 vrijstaande woningen worden gebouwd, of een combinatie van vrijstaande (5) met twee-onder-1-kap (4) woningen. Deze verdeling is afhankelijk van de vraag en kan na sluiting van de inschrijvingsperiode nog wijzigen.

Groene inrichting

Naast de uitbreiding van Marsdijk met nieuwbouwwoningen (in een later stadium komen hier nog rijwoningen bij, tussen het Herepad en Peelo), wordt deze locatie groen ingericht. Door aanplanting van bomen, een groen ‘brinkje’ en verderop een brede groenzone met vijver. Op dit moment is op deze locatie de Messchenstaete in aanbouw; een luxueus appartementencomplex met (zorg)voorzieningen.

Bekijk de verkoopbrochure bouwkavels Marsdijk (PDF)

PDFVerkoopbrochure-marsdijk (pdf - 32mb

Bekijk de flyer bouwkavels Hoekbree (PDF)

PDFFlyer bouwkavels Hoekbree (pdf -1.5MB)

Via de app nieuwbouw in Assen ziet u een kaart van Assen met alle bouwprojecten. Hierop is precies te zien waar welke kavels beschikbaar zijn, welke oppervlakte ze hebben, hoeveel ze kosten, enzovoorts. Het betreft zowel kavels voor particuliere woningbouw als woon/werkkavels. Ook staan alle nieuwbouwwoningen erop vermeld.

Alle kavels zijn in reservering. Als u geïnteresseerd bent kunt u zich inschrijven. U komt dan op de wachtlijst. Komt er dan een kavel opnieuw beschikbaar (door annulering van de reservering), dan wordt de eerstvolgende op de wachtlijst benaderd. Inschrijven kan via onderstaande link naar het inschrijfformulier.

Heeft u nog vragen over de beschikbare bouwkavels aan de Hoekbree? Wij vernemen het graag via info@assen.nl onder vermelding van ‘Kavels Hoekbree’ of bel ons via telefoonnummer 14 0592.

impressie nieuwbouwwoning Hoekbreeimpressie nieuwbouwwoning Hoekbree

impressie nieuwbouwwoning Hoekbree