Nieuwjaarsontmoeting met burgemeester, wethouders en raadsleden

12 januari 2024
Voorpagina

2024 is alweer even onderweg, maar we willen u alsnog een gelukkig nieuwjaar wensen. Daarom kunt u zaterdag 13 januari burgemeester Marco Out, de wethouders en raadsleden ontmoeten.

De burgemeester, wethouders en raadsleden zijn zaterdag van 11.00 uur tot 14.00 uur aanwezig op het pleintje voor het stadhuis. De nieuwjaarsontmoeting is, naast het toewensen van een gelukkig nieuwjaar, een goede gelegenheid om samen wensen, ideeën en dromen voor 2024 voor onze stad te bespreken. Hoe kunnen we Assen nog mooier en leefbaarder maken? We horen het graag van u! 

Energiecoach

Tijdens de bijeenkomst is ook een energiecoach van de gemeente Assen aanwezig. Heeft u vragen over het energiezuiniger maken van uw woning? Kom dan zeker even langs. Wilt u direct al contact opnemen met een energiecoach? Kijk daarvoor op de pagina van de energiecoach.

Winterse smoothie

Koffie, thee en wat lekkers staat voor u klaar. Heeft u gezonde goede voornemens? Dan kunt u zelfs een winterse smoothie bij elkaar fietsen. We hopen u zaterdag 13 januari te ontmoeten: tot dan!