20 april: Presentatie Omgevingsvisie Assen nog mooier 

Op 20 april aanstaande nodigen we u digitaal uit voor de presentatie Omgevingsvisie Assen nog mooier.

We starten om 20.00 uur. De link naar het programma volgt snel onder andere via assen.nl/omgevingsvisie en onze sociale media. 

Het is voor de toekomst belangrijk om te weten waar we nu staan als gemeente Assen, waar we heen willen en hoe het er dan letterlijk uitziet. Dan pas kun je de koers bepalen. Deze koers richting staat in onze omgevingsvisie Assen nog mooier. 

We schrijven 2040. We weten hoe het er dan uitziet als je in onze gemeente leeft, werkt en recreëert. En we kijken niet alleen in deze glazen bol, maar gaan hier elke dag met elkaar aan werken. We gaan voor een duurzamer gemeente Assen met meer kwaliteit. Kort gezegd en een interessante lange weg te gaan. Als gemeente nemen we het voortouw en doen we wat binnen onze mogelijkheden ligt. Maar we kunnen het niet alleen. Het gaat om omvangrijke investeringen, in de wijken, in het Havenkwartier en in de binnenstad. Bijdragen van het rijk, woningcorporaties en andere betrokkenen zijn daarbij onmisbaar. Gemeente Assen nog mooier maken, lukt alleen als iedereen meedoet. We hopen dat deze visie daartoe inspireert. 

Naar de Omgevingsvisie Assen nog mooier.