Assen volop in beweging tijdens de Nationale Sportweek

De NOC*NSF Nationale sportweek in Assen was een succes!

Vele Assenaren hebben samen meer dan 10 miljoen stappen gezet tijdens de 180 beweegactiviteiten die georganiseerd werden door allerlei verenigingen en clubs uit Assen. Afgelopen zondag kwam de fakkel, die door heel Drenthe is gegaan, weer terug in Assen op het TT-circuit tijdens de Motocross of Nations. Daarmee is de sportweek succesvol afgesloten!

BeActive! Awards

Tijdens het BeActive! Eindfeest op zaterdag 28 september zijn de BeActive awards uitgereikt aan de club, het initiatief of de activiteit die de meeste mensen in beweging heeft gezet. De organisatie van de sportcaroussel mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. De tweede prijs was voor de organisatie Meer Bewegen voor Ouderen en de organisatie van de 4 mijl ging met de derde prijs naar huis. Van harte gefeliciteerd!

Samen in beweging

Het programma Drenthe beweegt, waarin alle gemeenten, de provincie, maatschappelijke instellingen en SportDrenthe zitten, heeft tijdens de week gewerkt aan een sportprogramma dat laat zien wat sport met mensen doet. Samen met (sport)verenigingen, organisaties en clubs uit Assen is er uiteindelijk een mooi programma neergezet voor iedereen.        

Even nagenieten?

Bekijk alle foto’s en filmpjes in de app ‘Nationale Sportweek Assen’.

Meisje staat met fiets op het podium

8 sporters staan achter een banner Nationale Sportweek