Bespaarmarkt komt terug onder de naam ‘Duurzaam up date avond’

Het nieuws is u vast niet ontgaan: we gaan langzaam richting aardgasvrij wonen.

Het nieuws is u vast niet ontgaan: we gaan langzaam richting aardgasvrij wonen. Veel inwoners van Assen zijn al bezig met energiebesparende maatregelen. Zonnepanelen op daken, dubbel glas of isolatie. Allemaal maatregelen om de woning energiezuiniger te maken. Wilt u weten wat u kunt doen? Kom dan naar de ‘Duurzaam up date avond’ op dinsdag 26 november vanaf 19.30 uur in het Van der Valk Hotel in Assen.

Deze avond wordt georganiseerd door het Drents Energieloket (DEL) en de gemeente Assen. Op elk woningtype zijn maatregelen toepasbaar om energie te besparen. Tijdens de ‘Duurzaam up date avond’ bekijken professionals samen met u wat u kunt doen om de woning energiezuinig te maken. Wilt u bijvoorbeeld duurzame verwarming, dan moet u eerst kijken of uw woning goed geïsoleerd is. We kijken welke ‘update’ een match is voor uw type woning, wat dit gaat kosten en of u in aanmerking komt voor eventuele financiële regelingen. Er worden presentaties gegeven door het DEL met tips en adviezen over mogelijkheden om aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw woning. Daarnaast is er een bedrijvenmarkt waar kennis gemaakt kan worden met bedrijven, hun werkwijzen en projecten, en kunt u in gesprek met ervaringsprofessionals.

Aanmelden is noodzakelijk

Geïnteresseerd in de beste match voor uw woning? Meld u dan snel aan via: www.drentsenergieloket.nl/update. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.