Dag van de Mantelzorg

Op 10 november was het de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag worden mantelzorgers extra in het zonnetje gezet, om waardering te laten zien voor wat ze doen voor hun naaste. Dit jaar is er anders aandacht aan besteed dan normaal. Omdat de jaarlijkse bijeenkomst van Vaart Welzijn niet door kon gaan, is in samenwerking met bakkerij Alsady bij hen gebak aan huis bezorgd. Verder heeft wethouder Jan Broekema zijn waardering voor deze stille helden uitgesproken in een videoboodschap op social media.

Mantelzorgers kunnen een voucher aanvragen voor een bezoek aan het Drents Museum of De Nieuwe Kolk. Deze is in te wisselen op het moment dat deze organisaties weer open zijn. Ze zijn voor een aantal maanden geldig, zodat iedereen zelf een moment uit kan zoeken. Als geregistreerd mantelzorger kunt u de voucher aanvragen via www.informelezorgassen.nl of via de helpdesk: 085-8081280. De vouchers zijn aan te vragen tot en met maandag 23 november. 

Mantelzorger aanmelden

Bent u ook mantelzorger en staat u met uw zorg altijd klaar voor een familielid, kennis of buur? Meldt u zich dan aan op www.informelezorgassen.nl. Dan krijgt u volgend jaar ook een uitnodiging voor de Dag van de Mantelzorg