Hoe is het om te reizen met de Cityline?

Graag stellen wij u voor aan Kees Veenvliet, een vaste gewaardeerde klant van de Cityline.

Kees gaat regelmatig een ritje met de Cityline maken om u te vragen hoe het u bevalt in de bus. Ziet u Kees zitten en wilt u wat kwijt over de Cityline? Spreek hem dan gerust aan voor een praatje.

Het is woensdag 20 maart en Kees rijdt mee met lijn7B. Gewapend met een pen en notitieblok stapt hij het busje in. Wat zien reizigers als voordeel van Cityline en wat kan beter? De hele dag zit de buslijn vol. Het weer was mooi dus een goed moment om bijvoorbeeld naar de markt in het centrum af te reizen.

Chauffeurs helpen u graag

Op zijn vraag of het gezellig is in de Cityline waren de reacties positief. Het is altijd leuk om een praatje te maken met de chauffeur en de medereizigers. De reis begint vaak met een sociaal moment. Het begint tenslotte bij de chauffeur. Mevrouw
Rugebrecht gaat vaak mee met de Cityline en is een tevreden reiziger. “Doordat de Cityline een verlaagde instap heeft, is het makkelijk om met de rollator of een ander hulpmiddel in de bus te komen. De chauffeurs staan altijd klaar om u de
bus in te begeleiden” zegt mevrouw Rugebrecht.

Is de Cityline dan altijd op tijd?

Er zijn momenten dat de Cityline wel iets later aankomt door onvoorziene omstandigheden, zoals een file of slecht weer. Maar meestal is de bus op tijd. “Volgende keer ga ik een andere lijn nemen”, zegt Kees. “Tot ziens”.

Contact

Heeft u zaken die u direct wilt bespreken de medewerkers van de Cityline? Stuur dan een e-mail naar cityline@connexxion.nl.