Ouderenbeurs afgelast

Evenals vorig jaar zou Veilig Verkeer Nederland, afdeling Noord Drenthe/Assen, een beurs organiseren op dinsdag 28 september 2021 in DNK De Nieuwe Kolk in Assen met als thema ‘Mobiliteit en Veiligheid’.

Een beurs met 28 standhouders/deelnemers, een record. Per 20 september geldt dat een coronatoegangsbewijs verplicht is, in ieder geval bij aanwezigheid van meer dan 50-75 personen (inclusief bezoekers Bibliotheek). De eis voor coronatoegangsbewijzen geldt zowel binnen als buiten. Onze bezoekers hopen we natuurlijk te kunnen voorzien van informatie, wat betekent dat bezoekers zich gedurende langere tijd ophouden op één plaats. Om die reden zal de beurs helaas niet worden goedgekeurd als doorstroomlocatie. 

Toch zal de ‘Week van de Ouderen’ niet zomaar voorbij gaan. 
De Goodiebags gaan door! Vanaf maandagmiddag 27 september t/m vrijdag 1 oktober zullen de Goodiebags uitgedeeld worden in DNK De Nieuwe Kolk (de eerste exemplaren delen we uit bij de Seniorenbios om 16.00 uur). Vanaf dinsdag 28 september kan men ook een Goodiebag ophalen in één van de wijkgebouwen in Assen. Zo bereiken we in die week dan toch een groot publiek. Veel organisaties/verenigingen hebben materiaal aangeleverd voor de Goodiebags. Het vullen van de Goodiebags gebeurt door medewerkers van I-Werk. Standhouders/organisaties die materiaal aanleveren voor de Goodiebags ontvangen deze week nog een mail met betrekking tot de Week van de Ouderen 2021. In de Asser Courant van dinsdag 21 september zullen we nog aandacht schenken aan de beurs.

Op naar volgend jaar. Op dinsdag 4 oktober 2022 organiseert Veilig Verkeer Nederland, afdeling Noord Drenthe/Assen, een beurs met als thema ‘Mobiliteit en Veiligheid’ in  DNK De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen. Noteert u deze datum alvast? U bent van harte welkom. Deze datum valt in de Week van de Ouderen én in de Week van de Eenzaamheid.