Speciale acties in laatste week KiesKoopmansplein

PERSBERICHT

Al bijna 10.000 Assenaren en Asser ondernemers hebben hun favoriete Koopmansplein gekozen. Met een aantal speciale acties willen wij deze laatste week nog zoveel mogelijk mensen oproepen om te stemmen.

De vloer is lava!

Sinds zaterdag is het Koopmansplein veranderd in één groot De vloer is lava-plein. Het plein is voorzien van alle vormen uit de KiesKoopmansplein-campagne. Wie op de vormen springt is veilig, wie op de gewone straatstenen landt is af.

Tattoos

Voor de campagne zijn speciale Ik kies lekker zelf-tattoos gemaakt. Alle kinderen kunnen deze gratis afhalen in de POP UP aan het Koopmansplein. Maken ze een foto van deze tattoo op hun arm en plaatsen ze deze met de hashtag #ikkieslekkerzelf, dan maken ze kans op een bioscooparrangement voor twee personen en andere prijzen.

Overige prijzen

De 10.000ste stemmer komt hard dichterbij. Zodra hij/zij bekend is zetten we deze stemmer uiteraard in het zonnetje. Ook onder alle stemmers worden – mits zij daarvoor zelf toestemming hebben gegeven bij het stemmen – prijzen verloot. Stemmers maken onder meer kans op waardebonnen van de warenmarkt en een Preuvenement-pakket.

Raad het aantal hartjes

Speciaal voor kinderen staat er in de POP UP aan het Koopmansplein vanaf woensdagmiddag een pot met hartjessnoepjes. Degene die voor 23 juni het juiste aantal hartjes raadt, ontvangt de pot met snoep en een cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Stemmen kan nog tot en met 23 juni

Alle Assenaren vanaf 6 jaar en ondernemers met een bedrijf in Assen mogen stemmen op hun favoriete ontwerp. Zij doen dit door op de knop STEM te klikken op www.kieskoopmansplein.nl. Mocht digitaal stemmen lastig zijn, dan kan ook gestemd worden via het gratis nummer 0800-75 75 755. Dit kan alleen tijdens kantooruren, dus tot en met uiterlijk 21 juni. Alle digitale stemmers kunnen t/m 23 juni stemmen.

Bekendmaking winnend ontwerp

Het winnende ontwerp wordt bekendgemaakt op donderdag 27 juni rond 19.45 uur tijdens het TT Festival op mainstage Koopmansplein.