Webinar: met zonne-energie aan de slag!

Is jouw dak al geïsoleerd en ben je klaar voor de volgende stap?

Is jouw dak al geïsoleerd en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kunnen zonnepanelen een goede optie zijn! Ontdek de mogelijkheden tijdens de webinar ‘Zon op je dak’ van het Drents Energieloket op vrijdag 12 juni om 20.00 uur. Schrijf je in op de website van het Drents Energieloket.

Is het dak van je huis geschikt voor zonnepanelen? Hoe kun je ze het beste neerleggen? Wat kosten zonnepanelen en wat brengt het eigenlijk op? Het Drents Energieloket neemt je tijdens het webinar stap voor stap mee in de mogelijkheden van zonnepanelen. En ze vertellen je waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van panelen. Tijdens de webinar (online bijeenkomst) kun je direct vragen stellen aan de adviseur van het Drents Energieloket.

Inschrijven

Heb je interesse? Schrijf je in op de website van het Drents Energieloket. Na de inschrijving ontvang je van ons een mail met de uitnodigingslink voor de bijeenkomst.

Wat is het Drents Energieloket?

Bij het Drents Energieloket kun je terecht voor een onafhankelijk advies om energie te besparen of je huis te verduurzamen. Zij kunnen je vertellen welke stappen je kunt zetten en in welke volgorde. Het advies is gratis en geheel vrijblijvend. Kijk voor alle besparingsmogelijkheden en contactgegevens op drentsenergieloket.nl.