Gevestigde ondernemers; vestigingslocaties

Heeft u plannen om in Assen uw bedrijf of onderneming te vestigen? Assen biedt u zeven bedrijventerreinen met veel voorzieningen.

Assen heeft bedrijventerreinen met een verschillend karakter. Elk gebied heeft zijn eigen voordelen. Hieronder zetten we al onze vestigingslocaties voor u op een rij. Daarin hebben we splitsing gemaakt tussen bestaande locaties en kavels waar u kunt bouwen. Heeft u interesse om een bedrijf te starten in een van deze gebieden / bedrijventerreinen? Neem dan contact op met gemeente Assen, afdeling Vastgoed & Grondzaken, via 14 0592 of via de mail AccountmanagementEZ@assen.nl

Bestaande locaties:

Kavels te koop:

Grondprijzenbrief

PDF-pictogramGrondprijzenbrief 2016 (pdf - 17kB)

 

Overweegt u een kavel te gaan kopen en bebouwen in Assen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Zij kunnen u gedurende het hele traject begeleiden en voorzien van advies.

 

Bij het vestigen, uitbreiden of verplaatsen van uw bedrijf dient u hoogstwaarschijnlijk bepaalde vergunningen aan te vragen. Als u wilt weten of u een vergunning nodig hebt adviseren wij u om een mail te sturen naar vergunningen@assen.nl waarin u meldt wat u graag zou willen realiseren en op welke locatie (adres). U krijgt dan spoedig bericht van ons.

U kunt zelf online bekijken of het bestemmingsplan de bedrijvigheid die u wenst toestaat.

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen of bij ons aan de balie langskomen.