Werkgelegenheid

Bent u (toekomstig) zelfstandig ondernemer en zoekt u personeel? We helpen u graag op weg.

U kunt contact opnemen met Werkplein Drentsche Aa in Assen. Hier werken het UWV WERKbedrijf en de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) van de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo samen.

Medewerkers van Werkplein Drentsche Aa kunnen u helpen met het matchen van vraag en aanbod van werk. Zij hebben een heel groot werkzoekendenbestand, van zowel mensen die al een baan hebben, als mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. In samenspraak met ondernemers trainen en begeleiden zij mensen om ze geschikt te maken voor een specifieke vacature. U kunt hier ook informatie krijgen over subsidiemogelijkheden.

De gemeente Assen waardeert het als u maatschappelijk betrokken bent. Als bedrijf of ondernemer kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen door mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt of jongeren te helpen aan een stage, werk- en leerplek. We kennen in Assen een ‘social partnership’ waar bedrijven, Werkplein Drentsche Aa en Alescon bij zijn aangesloten.

Indien u belangstelling heeft kunt u contact zoeken met:

  • Eén van de leden uit het werkgeversteam van Werkplein Drentsche Aa
  • De stichting ‘Assen voor Assen’. De stichting wil betrokkenheid tussen bedrijven en maatschappelijke organisatie stimuleren

Werkplein Drentsche Aa
Stationsstraat 30-32
Postbus 392
9400 AJ Assen
Telefoon: 0592 - 391600

Bureau Assen voor Assen-makelaar
E-mail: info@assenvoorassen.nl

Links
Werk.nl