Bezoekersregeling

Wilt u een parkeervergunning voor bezoekers? Dan kunt u een bezoekersregeling aanvragen in het E-loket. Hiermee kunt u eenvoudig uw bezoek laten parkeren. U koopt vooraf 1200 uur parkeertijd in. Als u uw bezoek wilt laten parkeren, meldt u uw bezoek aan en af via https://mijn.2park.nl/ 

Bent u niet digitaal vaardig? Dan kunt u gebruik maken van de telefoondienst om bezoek aan- en af te melden. Bel daarvoor met  telefoonnummer 14 0592.

PDFBelkaart 2021 (pdf - 122 kB).pdf

Het aanvragen, verlengen, wijzigen of afmelden van bezoek regelt u gemakkelijk en snel in het E-loket. In onderstaande folder vindt u een handleiding van het E-loket: PDFParkeren folder 2021 (pdf - 211 kB)

U meldt het kenteken van uw bezoek aan en na gebruik weer af. Dat kan via https://mijn.2park.nl/ U kunt maximaal 10 auto’s tegelijkertijd aanmelden. Vergeet uw bezoek niet af te melden. Als u niet afmeldt, wordt uw bezoek automatisch afgemeld na de zonetijd

Zone 1 tot en met 8:
Bezoekersregeling voor bewoners per jaar € 15,00

Assen-Oost:
Bezoekersregeling bewoners per jaar € 10,00
 

U ontvangt 1200 uur parkeertijd voor het hele jaar. Wanneer u dit maximum heeft bereikt, is het niet meer mogelijk extra tijd in te kopen. Bezoekers kunnen parkeren op de vergunninghoudersplaatsen in uw zone.