Parkeerabonnement

Als u regelmatig voor meerdere uren gebruik maakt van onze parkeergarages, is het voordelig om een parkeerabonnement aan te vragen. U kunt een abonnement aanvragen voor minimaal twee dagen per week. Hieronder vindt u de tarieven per abonnement. Om als werknemer voor een abonnement in aanmerking te komen is er een bewijs nodig waarin staat dat u in Assen werkzaam bent.

Let op: momenteel worden er geen abonnementen uitgegeven voor de garages Stadhuis en Drents Museum.

Om een parkeerabonnement aan te vragen, kunt u onderstaand aanvraagformulier downloaden en invullen. Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar parkeerbeheer@assen.nl op per post naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen drie werkdagen te verwerken. Als uw abonnement klaar is, nemen wij contact met u op. U kunt het abonnement afhalen bij parkeerbeheer aan het Apollopad 72-74 (naast ingang parkeergarage Neptunus).

Gewijzigde openingstijden van 1 juli tot 1 september 2021:
Maandag tot en met woensdag  van 08.30 - 12.00 uur  

Voor vragen mailen: parkeerbeheer@assen.nl

PDFParkeerabonnement_aanvraagformulier (pdf - 165 kB)

Voorwaarden

Als u een abonnement voor minder dan zes dagen kiest, moet u aangeven op welke dagen u gebruik wilt maken van de parkeergarage. Het abonnement is alleen op de gekozen dagen geldig. Om als werknemer voor een abonnement in aanmerking te komen, is er een bewijs nodig waarin staat dat u in Assen werkzaam bent.

U kunt uw parkeerabonnement wijzigen. Bijvoorbeeld als u op andere of meer dagen wilt parkeren. Of als u (adres)gegevens of kenteken is gewijzigd.

Wijziging dagen

In onderstaand formulier kunt u aangeven wat de nieuwe dagen zijn waarop u uw parkeerabonnement wilt gebruiken. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar parkeerbeheer@assen.nl of per post versturen naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen.

PDFParkeerbonnement_mutatieformulier aantal dagen (pdf - 172 kB)

U kunt een wijziging in uw gegevens doorgeven via onderstaand mutatieformulier. Graag aangeven welke gegevens er zijn veranderd: (factuur)adres of kenteken. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar parkeerbeheer@assen.nl of per post versturen naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen.

PDFParkeerabonnement_mutatieformulier persoonsgegevens (pdf - 135 kB)

Om uw parkeerabonnement op te zeggen, kunt u onderstaand formulier downloaden en invullen. Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar parkeerbeheer@assen.nl of per post naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen.  

PDFParkeerabonnement_opzeggingsformulier (pdf - 143 kB)

Opzegtermijn

Er geldt een opzegtermijn van één maand. Na het aflopen van uw abonnement, moet u uw pas inleveren bij Parkeerbeheer Assen. Als dit niet gebeurt, brengen wij € 20,- in rekening. De pas kan ook samen met het formulier worden opgestuurd.

Als uw parkeerpas defect is of u bent hem kwijt, kunt u een nieuwe pas aanvragen. Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar parkeerbeheer@assen.nl op per post naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen. 

PDFParkeerabonnement_mutatieformulier passen (pdf - 132 kB)

Een defecte pas wordt kosteloos vervangen, bent u de pas kwijt dan betaalt u €20 voor een nieuwe pas.

Abonnement voor bewoners binnenstad Assen

  • 24 x 7 dagen: € 92,70 per kwartaal

Parkeerabonnement voor werknemers in Assen

  • 24 x 7 dagen: € 178,09 per kwartaal
  • 24 x 6 dagen: € 152,65 per kwartaal
  • 24 x 5 dagen: € 127,21 per kwartaal
  • 24 x 4 dagen: € 101,87 per kwartaal
  • 24 x 3 dagen: € 76,32 per kwartaal
  • 24 x 2 dagen: € 50,88 per kwartaal

Dit zijn de tarieven van 2021.