Parkeerabonnement

Als u inwoner bent van Assen dan kunt u een parkeerabonnement voor één van de parkeergarages aanschaffen. Werkt u in Assen en maakt u vaak voor meerdere uren gebruik van de parkeergarages? Dan is het voordelig om een parkeerabonnement aan te vragen. U kunt al een abonnement aanvragen vanaf twee dagen per week. Voorwaarde is dat u een bewijs heeft waarin staat dat u in Assen werkt.

Let op: vanwege de beperkte capaciteit van de parkeergarages worden er momenteel geen werker-abonnementen uitgegeven voor de garages Stadhuis en Drents Museum.

Wat moet u weten? 

 • U kunt per maand een abonnement afsluiten. Het abonnement gaat in nadat u de abonnementsprijs heeft betaald. Als u ervoor kiest om per maand te betalen, moet u zelf denken aan het verlengen. Heeft u niet (vooraf) is betaald, dan kunt u uw abonnement niet gebruiken. 
 • U kunt ook kiezen voor “automatisch verlengen abonnement”. We schrijven het geld dan elke maand via automatische incasso van uw rekening. Let er daarbij wel op dat er genoeg saldo op uw rekening staat. Op een afgesloten abonnement is geen restitutie mogelijk. 
 • Het parkeren op abonnement gebeurt op basis van kentekenregistratie. U ontvangt ook een QR-code die u kunt printen. Hiermee kunt u buiten openingstijden van schuifdeuren toegang tot de garage krijgen. Als uw kenteken niet gelezen wordt, kunt u de slagboom ook met de QR-code openen. Er worden geen fysieke abonnementspassen meer uitgegeven. 
 • Kiest u een abonnement voor minder dan zes dagen? Dan geeft u aan op welke dagen u gebruik wilt maken van de parkeergarage. Het abonnement is alleen op de gekozen dagen geldig.  

U kunt een parkeerabonnement digitaal aanvragen. Dit kunt u doen door onderstaande link te gebruiken en de stappen volgen.

Aanvragen parkeerabonnement

PDFparkeerabonnement-Assen.pdf

Voor vragen kunt u mailen naar: support@park-spot.com

U kunt als abonnementhouder zelf wijzigingen van (adres)gegevens of kenteken doorvoeren via het  portaal. Wilt u op andere dagen of meerdere dagen parkeren? Dan kunt u dat niet in de portal wijzigen. Daarvoor moet u uw lopende abonnement laten aflopen of opzeggen. Daarna sluit u een nieuw abonnement af. Voor vragen kunt u mailen naar support@park-spot.com.

 

U kunt uw abonnement opzeggen door het abonnement in het portaal te laten aflopen (automatisch verlengen uitzetten). U kunt dit het beste 14 dagen voor het verlopen van het abonnement doen. U krijgt geen geld terug.

Abonnement voor bewoners binnenstad Assen

 • 24 x 7 dagen: € 30,90 per maand

Parkeerabonnement voor werknemers in Assen

 • 24 x 7 dagen: € 59,36 per maand
 • 24 x 6 dagen: € 50,88 per maand
 • 24 x 5 dagen: € 42,40 per maand
 • 24 x 4 dagen: € 33,96 per maand
 • 24 x 3 dagen: € 25,44 per maand
 • 24 x 2 dagen: € 16,96 per maand

(tarieven 2022)