Raad zoekt goed idee!

25 april 2023
Voorpagina

Heeft u een goed idee voor uw wijk, buurt of voor de hele stad? Een idee om de gemeente mooier, leuker, veiliger of gezelliger te maken? De gemeenteraad komt graag met u in gesprek. De eerste avond, op 9 mei, vindt plaats in Antjes Taverne en Het Schakelveld. 

Tijdens vier avonden in mei en juni bezoekt de gemeenteraad alle wijken in de gemeente Assen. De raad gaat deze avonden langs een aantal initiatieven die tot stand zijn gekomen met of dankzij betrokken bewoners. Maar belangrijker nog: gemeenteraadsleden horen graag welke ideeën er nog op de wensenlijst van inwoners staan. 
De vier avonden zijn vooral bedoeld om elkaar informeel beter te leren kennen en om ideeën uit te wisselen met elkaar. Het ‘echte’ pitchen van een idee kan op 27 juni, tijdens de MotieMarkt. 
De Raad on Tour trapt af op dinsdag 9 mei in Centrum en Baggelhuizen. Op 16 mei worden de wijken Noorderpark, Kloosterveen en Peelo aangedaan. 30 mei bezoekt de raad naar Marsdijk, Assen Oost en Loon. De laatste avond staan Pittelo en Lariks op het programma. 

Ga voor meer informatie over het programma van de Raad on Tour of over de MotieMarkt naar de pagina over de MotieMarkt