Samen aan de slag voor een lagere energierekening

22 september 2022
Voorpagina
Een pit van een lamp met als achtergrond geld.

Gezocht: woningeigenaren uit Pittelo, De Lariks, Noorderpark en Assen-West Hebt u een eigen huis en moeite met het betalen van de energierekening? Samen met Vaart Welzijn en vrijwillige energiecoaches willen we u graag helpen om energie te besparen en uw woning te verduurzamen. We starten in de wijken Pittelo, de Lariks, Noorderpark en Assen-West en zijn op zoek naar 100 woningeigenaren met een minder hoog inkomen. Dit proefproject richt zich op woningeigenaren, maar we werken ook aan energiebesparende maatregelen voor huurders.

Aanmelden kan bij onze buurtwerker. Hij of zij neemt contact met u op en komt bij u langs. De buurtwerker legt uit wat de mogelijkheden zijn en helpt u verder op weg. Ook komt een energiecoach bij u langs voor handige bespaartips waarmee u direct bespaart. Als u uw huis verder wilt verduurzamen komt een energieadviseur bij u langs. Deze geeft u gratis advies op maat over isolerende maatregelen. Bijvoorbeeld vloerisolatie, spouwmuurisolatie of isolatieglas. In sommige gevallen betaalt u voor zo’n maatregel helemaal niets. Na dit proefproject gaan we ook in de andere wijken aan de slag.

Meer informatie

Meer weten, of meedoen aan dit proefproject? Neem contact op met de buurtwerker via 06-57525442, l.timmer@vaartwelzijn.nl of a.doornebosch@vaartwelzijn.nl