Sfeer proeven in het nieuwe Havenkwartier

09 juni 2023
Voorpagina

Nu nog een bedrijventerrein, maar straks een plek waar u kunt wonen, spelen en elkaar kunt ontmoeten. Om dat mogelijk te maken moet nu eerst een structuurvisie voor het Havenkwartier worden vastgesteld. De inbreng van onder andere huidige bewoners, ondernemers, eigenaren en potentiële toekomstige bewoners is daarbij belangrijk. Daarom houden wij op vrijdag 16 juni van 15.00 tot 19.00 uur en zaterdag 17 juni van 11.00 tot 15.00 uur inloopbijeenkomsten in het Havenkwartier. Deze vinden plaats in de graansilo aan de Havenkade 6.

Tijdens de bijeenkomst geven wij informatie over de plannen voor het Havenkwartier en het verdere planproces. Het doel is vooral om ideeën en opvattingen van betrokkenen mee te kunnen nemen in de verdere ontwikkeling hiervan. Daarnaast is er ruimte om sfeer te proeven in het Havenkwartier. Genieten van een echt ''Havenkwartiertje'' met een kopje koffie, geschonken door wethouder Cor Staal. Ook is er mogelijkheid om interactief deel te nemen aan een workshop. Het wordt niet alleen een wijk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Tijdens de bijeenkomsten is er daarom ook speelgelegenheid voor kinderen. 

Aanscherpen

Op basis van de inbreng tijdens de inloopbijeenkomsten kan de concept-structuurvisie worden aangescherpt. Na de zomervakantie ligt de visie dan officieel ter inzage. U kunt de concept-structuurvisie inlezen op deze pagina.

Denkt u mee?

Kunt u niet bij de inloopbijeenkomsten zijn? Geef dan via de enquête op deze tool uw idee aan ons door. Invullen kan tot en met 1 juli.