Sportgala

Nomineer Asser sporters voor Provinciaal Sportgala!

Afbeeldingsresultaat voor sportgala logo

Ook in 2016, een top sportjaar, zijn er weer vele Drentse topsporters en ploegen die een belangrijke prestatie hebben geleverd. Ook in Assen! De gemeente Assen roept iedereen op om kandidaten aan te dragen die volgens hem/haar kans moeten maken op de titel Drents sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar 2016.

Nomineer Asser sporters!

Iedereen kan Asser sporters die een knappe prestatie hebben geleverd, nomineren voor het Drentse Sportgala in de categorie sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar 2016. Dit kunnen kandidaten zijn vanuit school, vereniging, vriendenkring of bijvoorbeeld familie en woonachtig in de gemeente Assen.

Kandidaten kunnen tot en met woensdag 8 februari aangemeld worden. Geef aan wie de nominatie verdient, welke sportprestatie hij/zij geleverd heeft en uw motivatie om de sporter in aanmerking te laten komen voor de titel. Als alle aanmeldingen binnen zijn, nomineert een Asser jury vervolgens in iedere categorie één sporter of ploeg voor het Sportgala Drenthe.

Mocht uw kandidaat door de gemeente Assen worden gekozen tot kandidaat voor het Sportgala dan hebben wij op uiterlijk 9 februari een foto van minimaal 1 MB nodig van uw kandidaat. Houdt u er rekening dat u enkele foto’s paraat hebt. Als het zover is zullen wij daarover op 8 februari of uiterlijk 9 februari mailcontact hebben.

Sportgala Drenthe

Dit jaar kent het Sportgala Drenthe bijna dezelfde opzet als vorig jaar. Iedere Drentse gemeente kan per categorie één genomineerde aandragen. Uiteindelijk zijn er dan twaalf genomineerden in iedere categorie. Anders dan vorig jaar kan het publiek nu op alle genomineerden stemmen en is er geen voorselectie. De stembussen van het sportgala zijn geopend van vrijdag 17 t/m zondag 19 februari. Onder de stemmers worden toegangskaarten voor het gala verloot. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het sportgala op donderdag 2 maart in het Altas Theater in Emmen.

Kandidaten aanmelden

Vul het aanmeldformulier online in