Stratenmaker

Als uitvoerend medewerker infrabeheer heb jij een belangrijke bijdrage in het dagelijks beheer en het goed functioneren van de infrastructuur in Assen. Team Als team Infrabeheer zijn we dagelijks actief in de dienstverlening naar de inwoners van Assen en het onderhoud van de openbare ruimte ...

Over de vacature

Openingsdatum
07-09-2023
Sluitingsdatum
21-09-2023
Uren per week
36 uur
Salaris
€ 0 - € 3176
Salarisschaal
5
Vakgebied
Klantgerichtheid, Omgevingsbewustzijn, Samenwerken, Initiatief, Resultaatgerichtheid
Opleidingsniveau
MBO

Als uitvoerend medewerker infrabeheer heb jij een belangrijke bijdrage in het dagelijks beheer en het goed functioneren van de infrastructuur in Assen.

Team

Als team Infrabeheer zijn we dagelijks actief in de dienstverlening naar de inwoners van Assen en het onderhoud van de openbare ruimte van onze stad. Belangrijk is dat onze stad veilig, heel en schoon is en dat ons materieel in goede staat is. Wij doen dit door goed samen te werken, de lijnen kort te houden en goed contact te hebben met onze inwoners.

 

We verzetten veel werk tijdens de evenementen in onze stad en zijn het hele jaar bereikbaar voor storingen en calamiteiten.

Jouw competenties

 • Je bent je ervan bewust dat jouw optreden in de stad afstraalt op onze organisatie
 • Je bent klant- en servicegericht naar onze inwoners
 • Je zorgt ervoor dat doelstellingen van het team worden gehaald
 • Je zet je vakkennis in en deelt deze met anderen
 • Je leert op eigen initiatief kennis en vaardigheden op je vakgebied

Jij

Je hebt een belangrijke bijdrage in een goed werkende Infrastructuur in Assen. Om dit mogelijk te maken heb jij vaktechnische kennis op het gebied van: het leggen en repareren van straatwerk, het plaatsen en repareren van bebordingen, straatmeubilair en speeltoestellen. Je bent praktisch ingesteld, gericht op samenwerking en een harde werker. Jij bent in staat instructies te begrijpen en er vervolg aan te geven. Je hebt een proactieve houding en je vindt het geen probleem om storingsdiensten te draaien buiten de reguliere werktijden.  

 

Je hebt interesse in en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op je vakgebied. Je bent bereid om cursussen en trainingen te volgen om hiervan op de hoogte te blijven.

Wij vragen

 • Minimaal een MBO 2-diploma
 • Minimaal 3 jaar ervaring met de gevraagde werkzaamheden
 • Een VCA-diploma
 • Rijbewijs BE

Wij bieden

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.176- bruto per maand (functieschaal 5) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals  ruime ontwikkelmogelijkheden (de gemeente heeft een eigen leerportaal)
 • Individueel keuzebudget met in totaal 17,05% extra salaris (inclusief vakantiegeld) dat je kunt inzetten voor belastingvoordeel op  een fiets en fietsaccessoires, tablet/laptop en sportvoorzieningen
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar, die bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse voor deze functie dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

 

Onze collega René de Weerd, Coördinator, vertelt je graag meer over ons team en deze vacature. We nodigen je daarom uit om contact met hem op te nemen (06-2053 8332).

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern, binnen de samenwerkingsverbanden en extern opengesteld. Bij de selectie van kandidaten handelen wij volgens onze werving en selectieprocedure waar bij gelijke geschiktheid eerst interne, en vervolgens medewerkers met een arbeidsovereenkomst bij een van onze samenwerkingsverbanden voorrang hebben.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Locatie
33

Neem contact op

Burgemeester Marco Out