Trouwlocaties

Trouwen…maar waar?

Het kiezen van een geschikte trouwlocatie is één van de vele zaken die op uw lijstje staan in de drukke tijd voor de 'grote dag'. Welke locatie spreekt u het meest aan? Welke past het meest bij u? Zoekt u iets romantisch, iets moderns, of iets spectaculairs? In Assen heeft u de keuze uit de volgende trouwlocaties:

 • Stadhuis
 • Drents Museum
 • TT-circuit
 • De Hertenkamp
 • Jozefkerk
 • Van der Valk Hotel Assen
 • Drents Archief
 • Zalencentrum Van Veen
 • Camping Graswijk
 • De Bonte Wever
 • Pand17

U kunt zelf ook een andere locatie kiezen. Wel moet de gemeente deze goedkeuren. De plek moet voldoen aan voorschriften op het gebied van veiligheid, openbaarheid en toegankelijkheid. Trouwen in de open lucht is niet mogelijk.

De raadzaal is te gebruiken als trouwlocatie.

 • Noordersingel 33

Leges kosten trouwen

Raadzaal gemeente

 

De Statenzaal, de GS-zaal en de Trouwzaal zijn schitterende locaties om elkaar het ja-woord te geven.

 • Brink 1

Kosten

De kosten van de locatie en trouwruimtes variëren tussen € 175 en € 3325 en kunt u betalen aan het Drents Museum. Voor overige informatie kunt u contact opnemen met het Drents Museum: 0592 377 709 of boekingen@drentsmuseum.nl

Leges kosten trouwen

Trouwlocatie Drents museum

 

 

Spreekt de unieke sfeer van de Asser TT u aan? Het Circuit biedt de keuze uit meerdere trouwruimtes voor verschillende groepsgroottes. Waaronder de Super Vip-ruimte, de Vip-ruimte en de hospitalityroom.

 • De Haar 9

Voor de kosten van de trouwruimtes of overige informatie, kunt u contact opnemen met het TT-circuit: 0592 380380 of info@tt-assen.com

Leges kosten trouwen

TT toren Assen

De Hertenkamp biedt de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven, aan de rand van het centrum van Assen. De ceremonie kan plaatsvinden in het trouwprieel met uitzicht op het hertenkamp of in De Groote zaal die door het panoramaraam een prachtig uitzicht geeft op het Asserbos.

Restaurant De Hertenkamp kent geen standaard bruiloft of arrangement, maar vult de dag op basis van uw wensen samen met u in, zodat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Hertenkamp te bieden heeft? Voor meer informatie  kunt u bellen (0592-317155) of mailen (info@hertenkamp.nl).
 

Leges kosten trouwen

Trouwlocatie - Hertenkamp

Deze karakteristieke witte kerk, gelegen in het centrum van Assen, is gebouwd in de negentiende eeuw en biedt plaats aan ongeveer 500 personen.

 • Collardslaan 2a

Kosten

De kosten van de locatie en trouwruimte van maandag tot en met zaterdag: € 325,00 en betaalt u aan de Jozefkerk. Voor overige informatie, kunt u contact opnemen de Jozefkerk: 0592 357360

Leges kosten trouwen

Trouwlocatie - Jozefkerk

Het Hotel, bekroond met vier sterren, is centraal gelegen in de mooie provincie Drenthe en heeft verschillende trouwmogelijkheden.

 • Balkenweg 1

Kosten

De kosten van de locatie en trouwruimte van maandag tot en met zaterdag: € 270,00 ongeacht een zaal van 10 of 300 personen en betaalt u aan het Van der Valk Hotel. Voor overige informatie, kunt u contact opnemen het Van der Valk Hotel Assen: 0592 851515

Leges kosten trouwen

Trouwlocatie van der Valk

 

In het oudste stukje van Assen kunt u trouwen in het monumentale pand van het Drents Archief. In de sfeervolle Laarwoudzaal ziet u boven u de Drentse welvaart, eind 19e eeuw prachtig geschilderd door Fabri, bekend decorateur van de Koninklijke familie. En in de oude Kloostergang houdt het originele beeld van Bartje toezicht...

 • Brink 4

Kosten

Maandag tot en met vrijdag € 170,00 incl. BTW en op zaterdag € 470,00 incl. BTW. Deze kosten betaalt u aan het Drents Archief.

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met het Drents Archief: 0592 313523 of info@drentsarchief.nl

Leges kosten trouwen

Trouwlocatie - Drents Archief

Buiten gewoon genieten. uw mooiste dag op één locatie!

De perfecte basis voor een huwelijk buiten, een prachtig prieel met rieten dak, veel groen en tjilpende vogels op de achtergrond. Teven mooie binnen locatie met keuze uit meerder zalen.

 • Witterhaar 14

Voor de kosten en/of overige informatie kunt u contact op nemen met: Restaurant Zalencentrum van Veen 0592-355540.

Leges kosten trouwen

Trouwlocatie zalencentrum Van Veen

Trouwplannen? Trouwen in de buitenlucht is bij ons mogelijk onder een met riet gedekt prieel. In het ‘deel’ van onze boerderij is er een ruimte ter beschikking met een gezellige kroegsfeer.

Past een ongedwongen sfeer bij jullie en willen jullie deze bijzondere dag op een ontspannen manier en op een romantische en sfeervolle locatie beleven, dan zijn jullie bij ons op het juiste adres. Wij denken graag met jullie mee over de invulling van jullie huwelijksdag.

 • Graswijk 26

Voor aanvraag van de mogelijkheden en/of een vrijblijvend en persoonlijk gesprek kunt u contact met ons opnemen.

Tel.: 06-271 777 99
Mail: info@camping-graswijk.nl 

Leges kosten trouwen

Trouwlocatie - Graswijk

De Bonte Wever is een officiële trouwlocatie. Een unieke locatie waarbij u van alle gemakken voorzien kunt genieten van een onvergetelijke huwelijksdag. Bij De Bonte Wever kunt u naast uw huwelijksceremonie een bruisend feest vieren, een receptie houden, met de familie dineren en na afloop nagenieten in een comfortabele deluxe hotelkamer! En met een all-in tarief per persoon staan jullie achteraf niet voor verrassingen. Bovendien zijn we uitstekend bereikbaar en kunnen jullie gasten gemakkelijk en dichtbij parkeren.

Uw bruiloft is maatwerk en dat weten wij maar al te goed. We komen daarom graag met u in gesprek zodat we uw wensen kunnen doornemen. Neem waarom vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, we laten jullie graag zien wat De Bonte Wever u te bieden heeft!

Tel: 0592 303777
Mail: info@debontewever.nl

Leges kosten trouwen

Trouwlocatie De Bonte Wever

Alles op één locatie.

Zowel de trouwplechtigheid, de receptie, het diner en het bruiloftsfeest kunnen allemaal bij Pand 17 plaatsvinden.De vele mogelijkheden, de gezellige uitstraling en de diverse culinaire mogelijkheden zullen jullie dag bijzonder maken.

Aanvullend

Tijdens de receptie of na het diner krijgen jullie van ons, als huwelijksgeschenk, een aantal gratis bowlingbanen ter beschikking en kunnen de kinderen spelen in onze speeltuin.
Ook kunnen wij, indien gewenst, een complete drive-in show met ervaren dj’s voor jullie verzorgen. Met de juiste muziek, van de jaren 70 tot de hedendaagse top 40 hits, krijgen deze dj’s de dansvloer altijd vol en bezorgen zij jullie en jullie gasten een onvergetelijke avond. Uiteraard worden jullie muzikale wensen vooraf besproken.

Persoonlijk gesprek

Jullie bruiloft wordt bij ons geheel naar wens en op maat samengesteld. In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden en wensen besproken en geluisterd naar wat u wel en niet wilt. Aan de hand van dit gesprek maken wij een vrijblijvende offerte. Naast de mogelijkheid om jullie bruiloft geheel zelf samen te stellen, bieden wij ook 5 bruiloftsarrangementen aan. Bij al onze bruiloftsarrangementen berekenen wij geen zaalhuur. Neem contact met ons op via 0592-344325 voor een rondleiding en/of persoonlijk gesprek om jullie wensen te bespreken.

Trouwlocaties Pand 17

Trouwlocaties Witte loper Pand 17

Trouwlocaties - Zaal pand 17