Wat moet ik meenemen als ik me vanuit het buitenland opnieuw wil inschrijven in Nederland?

Dit is geldig als u na 1994 uit Nederland bent geëmigreerd.

Om u opnieuw in te schrijven, heeft u nodig:

  • uw geldige identiteitsbewijs, waaruit uw nationaliteit blijkt
  • een bewijs van rechtmatig verblijf in Nederland
  • voor mensen van Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint-Eustatius of Sint-Maarten: een verhuisbericht
  • documenten die bewijzen dat u tijdens uw verblijf in het buitenland bijvoorbeeld bent getrouwd, gescheiden of kinderen heeft gekregen (voor zover van toepassing)
  • een bewijs van uitschrijving uit uw vorige land, als dat nodig is