Wie moeten inburgeren?

Back to product

U moet inburgeren in de volgende gevallen:

  • U komt uit een land buiten de Europese unie.
  • U bent ouder dan 18 jaar.
  • U heeft nog niet de AOW-leeftijd bereikt.
  • U heeft geen Nederlands paspoort.

Woonde u 8 jaar of langer in Nederland en was u leerplichtig? Heeft u Nederlandse diploma's of certificaten of komt u tijdelijk naar Nederland voor werk of studie? Dan geldt de inburgeringsplicht niet voor u.