Witterstraat

Waar in Assen vindt u een ruime plek om uw droomhuis te bouwen, met direct uitzicht op het groene hart van Assen, het Asserbos? Aan de Witterstraat worden 13 kavels beschikbaar gesteld voor statige twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Door uw woning aan de voorzijde van de kavel te situeren, ontstaat bovendien een riante, diepe tuin. Extra ruimte nodig voor hobby of werk? Het is mogelijk om meteen een extra garage, praktijkruimte, of atelier bij te plaatsen.
Laat u inspireren door de architectuur in de omgeving met veel detaillering in de gevels en wie weet woont u binnenkort ook vlakbij het centrum in een karakteristieke villa, maar dan met een moderne knipoog, voorzien van alle (duurzame) gemakken!

Via de app nieuwbouw in Assen ziet u een kaart van Assen met alle bouwprojecten. Hierop is precies te zien waar welke kavels beschikbaar zijn, welke oppervlakte ze hebben, hoeveel ze kosten, enzovoorts. Het betreft zowel kavels voor particuliere woningbouw als woon/werkkavels. Ook staan alle nieuwbouwwoningen erop vermeld.

PDFBestemmingsplan (pdf - 13MB)

PDFBestemmingsplan - kaart (pdf - 151kB)

PDFBestemmingsplan - planregels (pdf - 145kB)

PDFKavelkaart Witterstraat (pdf 181kB)

PDFbeeldkwaliteitsplan (pdf - 5MB)

 

Er zijn nog kavels beschikbaar aan de Witterstraat. Kijk op de app nieuwbouw in Assen welke kavels nog beschikbaar zijn, welke oppervlakte ze hebben, wat de kosten zijn en meer.

Wilt u een kavel reserveren? Klik dan op onderstaande link:

Inschrijfformulier voor de bouwkavels aan de Witterstraat

Vragen?

Heeft u nog vragen over de beschikbare bouwkavels aan de Witterstraat? Wij vernemen het graag via info@assen.nl onder vermelding van ‘Kavels Witterstraat’.woning Witterstraatgroenstrook Witterstraat

woning Witterstraat