Drents Energieloket

De gemeente Assen vindt het belangrijk om samen met inwoners, bedrijven, instellingen en andere organisaties aan duurzaamheid te werken. Er zijn al een aantal successen geboekt. Met name de ‘Asser aanpak’, waarbij woningen duurzamer worden gemaakt, is iets om trots op te zijn.

Het Drents Energieloket is een volgende stap waarmee wij als Assenaren een bijdrage leveren aan duurzaamheid. Op het energieloket vindt u informatie over: regelingen & subsidies, nieuws, de agenda, lokale initiatieven, ervaringsverhalen en links naar andere websites.
Voor meer informatie ga naar het Drents Energieloket.

Drents Energieloket logo

Zonnekaart

Binnen een paar muisklikken kunt u zien of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. De kaart geeft ook gelijk aan wat een dak aan energie kan opleveren en hoeveel geld het uiteindelijk opbrengt. De kaart is te vinden op www.zonnekaart.nl.
 

Bekijk het energieverbruik van uw gemeentepand

De slimme meterkasten van de gemeente Assen

Parkstad begeleidt de gemeente Assen bij het inzichtelijk maken van het energieverbruik van de gemeentepanden. De gemeente Assen gebruikt de energie website van Parkstad om het energieverbruik op een actuele en toegankelijke manier aan de gebruikers van de panden duidelijk te maken.

 


Inloggen met uw unieke inlogcode!Logo Parkstad Energiediensten