Zet uw buur(t) in het zonnetje tijdens de feestdagen

16 november 2023
Voorpagina

Heeft u een Superbuur die u graag in het zonnetje wil zetten? Of heeft u zin om met de hele straat een grote kerstboom te versieren? Ook dit jaar organiseert Mijn Buurt Assen weer een Superbuur- en kerstbomen actie. Het doel van beide acties is vooral buren te stimuleren meer met elkaar in contact te komen.

Wie is uw Superbuur?

Een Superbuur is te nomineren door uiterlijk 6 december te mailen naar acties@mijnbuurtassen.nl. Vertel in de mail waarom uw buur deze nominatie verdient. Uit de leukste of mooiste inzendingen worden een aantal Superburen gekozen. Zij krijgen een goed gevuld kerstpakket. Het wijkteam bezorgt de kerstpakketten, met een briefje waarop staat van wie ze het pakket hebben gekregen en waarom.

De buurtkerstboom

Naast Superbuur is ook de kerstbomen actie weer van start gegaan. Het idee achter de kerstboomactie is om de leefbaarheid en saamhorigheid in de wijk te vergoten doordat inwoners meer met elkaar gaan doen. U kunt samen met uw buurt een buurtkerstboom aanvragen. Voorwaarde van het aanvragen van een boom is dat buren deze gezamenlijk versieren en een leuke activiteit rondom de boom organiseren. Hiervoor is een bedrag beschikbaar gesteld. U tot 5 december een aanvraag doen voor een kerstboom en bijdrage voor een activiteit. Dat kan via het formulier op onze website.