Zomerontmoeting met college en raad op zaterdag 13 juli!

08 juli 2024
Voorpagina

Welke vraag heeft u voor de burgemeester, wethouder of een raadslid? Of wilt u gewoon eens kennismaken onder het genot van een kop koffie? Dat kan op zaterdag 13 juli tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Op het Koopmansplein staan burgemeester, wethouders en raadsleden klaar om u te ontmoeten en te spreken. Naast dat u kennis met hun kunt maken, kunt u het ook hebben over onderwerpen die u belangrijk vindt bij het wonen en leven in Assen. Ook vertellen wij u graag wat meer over onze Asser Ambitie Agenda en dan voornamelijk het onderdeel ‘Assen: groenste stad van Nederland’. Graag horen we uw groene en duurzame ambities voor Assen. Naast de koffie en thee die voor u klaarstaan, kunt u ook een lekker ijsje komen halen.

Neem uw kinderen mee! 

En neem vooral uw kinderen mee, want die kunnen zich laten schminken bij ons. Daarnaast is het ook Spellendag op het Koopmansplein in het kader van het Kids Zomervermaak. Kinderen kunnen meedoen aan spelletjes variërend van oudhollandse spelletjes tot mega vier op een rij. Ook op andere plekken in Assen kunnen kinderen zich zaterdag uitleven, zoals op het Creatiefplein (Ceresplein) of het Bouwplein (Gedempte Singel). Voor een actieve uitdaging en sportieve spelletjes ben je welkom op het gezellige Sportplein (Brink). Kijk voor meer informatie over de Spellendag op de website van Dit Is Assenexterne-link-icoon

We zien u graag zaterdag!