Reisdocument bezorgen

U kunt uw reisdocument thuisbezorgd krijgen. Dit kan thuis, op het werk of op een ander adres in Nederland. Een speciale bezorgdienst, Dyna Group, bezorgt de reisdocumenten voor ons. Bij de aanvraag kunt u aangeven of u uw paspoort of ID-kaart wilt laten bezorgen en waar u dat wilt. Heeft u meerdere reisdocumenten nodig, bijvoorbeeld voor meerdere gezinsleden? Dan kunt u alle documenten op hetzelfde adres laten bezorgen en u hoeft maar één keer de kosten te betalen. Tijdens de bezorging moeten alle gezinsleden op het opgegeven adres aanwezig zijn op moment van aflevering. Let op: Deze optie is op dit moment alleen beschikbaar bij aanvragen in het stadhuis en geldt niet bij spoedaanvragen.

Hoe werkt het

Nadat u een aanvraag heeft gedaan, neemt Dyna Group contact met u op voor een bezorgafspraak. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur of op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Als de bezorger onderweg is met uw reisdocument, krijgt u een bericht met de verwachte bezorgtijd. 

U moet persoonlijk aanwezig zijn om uw nieuwe paspoort in ontvangst te nemen. Het oude document moet u bij de hand hebben om u te kunnen identificeren. Daarna wordt uw oude document ongeldig gemaakt. 

Kosten

U betaalt € 17,67 (Tarief 2024) voor de bezorging van uw reisdocument.