Bezoek het ondernemersloket

Gezamenlijk loket met ruimte voor persoonlijk advies

Bij het ondernemersloket vindt u 3 organisaties onder 1 dak. De accountmanagers van gemeente Assen, de adviseurs van Ondernemend Assen én Vaart in Assen staan voor u klaar. Iedere organisatie heeft haar eigen expertise. Hier kunt u terecht met al uw vragen over uw onderneming of over het starten van een onderneming in Assen. Weet u niet hoe u iets kunt aanpakken? Of wilt u tegelijk met ons in contact komen? Kom dan langs of stuur ons een e-mail.

Waar kunt u terecht?

U vindt het ondernemersloket elke 1e maandag van de maand in de TechHub Assen. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo naar binnen wandelen.

Locatie: TechHub Assen - Industrieweg 1, 9402 NP Assen
Wanneer: 1x per maand
Hoe laat: van 10.00 - 12.00 uur
Data 2024:

1 juli7 oktober
5 augustus4 november
2 september2 december

Lukt het u niet om langs te komen? Stuur dan uw vraag naar ondernemersloket@assen.nl Of neem rechtstreeks contact op met 1 van de accountmanagers.

Samen leggen we de rode loper uit

 Vanuit de gemeente zetten we in op het verbeteren van onze dienstverlening aan ondernemers. Samen met Ondernemend Assen én Vaart in Assen is dienstverlening onderwerp van gesprek. Met het openen van het ondernemersloket zetten we een eerste stap in onze gezamenlijke aanpak. 3 organisaties, elk met een eigen loket. Door onze krachten te bundelen, bieden we een centrale plek waar ondernemers snel en efficiënt ondersteuning vinden. We leggen de rode loper uit voor ondernemers.

Meer informatie