Hulp voor ondernemers

Bijstand voor ondernemers

Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u financiële problemen of gaat het al langer slecht met uw onderneming? Dan kunt u bij ons tijdelijke financiële ondersteuning aanvragen. Neem voor een persoonlijk advies contact op met één van onze ondernemersadviseurs via de website van WPDAexterne-link-icoon.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Wij helpen ondernemers in Assen die geldzorgen hebben en voor wie schuldhulpverlening wellicht een mogelijkheid is. Dit is voor gemeenten een wettelijke verplichting. Wij hebben een aantal partijen aangewezen die ondernemers in Assen kunnen helpen als er betalingsachterstanden ontstaan. Dit zijn de GKB, Fima Schuldhulp voor Bedrijven, Kram & Meersma en Zuidweg en Partners. Ondernemers die hulp nodig hebben kunnen zelf contact opnemen met een van deze organisaties via de onderstaande contactgegevens.

Contact

De GKB

Website: www.degkb.nlexterne-link-icoon
E-mailadres: info@degkb.nl
Telefoonnummer: 0592-366099

Zuidweg en Partners

Kantoor Drachten
Website: www.zuidweg-partners.nlexterne-link-icoon
E-mailadres: drachten@zuidweg-partners.nl
Telefoonnummer: 0512 580 270

Fima Schuldhulp voor Bedrijven

Website: https://www.fimagroep.nlexterne-link-icoon
E-mailadres: Info@fimagroep.nl
Telefoonnummer: 0492 - 472 480

Kram & Meersma SVHO

Website: https://www.kramenmeersma.nlexterne-link-icoon
E-mailadres: info@kramenmeersma.nl
Telefoonnummer: 085- 130 35 91

Geldfit

Op Geldfit vindt u gratis informatie over geld in uw situatie. Ze wijzen u de weg met tips of een persoonlijk advies. Of neem direct anoniem contact op via 0800-8115. Ze denken graag met u mee. Op de website van Geldfitexterne-link-icoon vindt u meer informatie.