Parkeerabonnementen

Voor langere tijd verzekerd zijn van een parkeerplek tegen een aantrekkelijk tarief? Vraag dan een abonnement aan. We geven abonnementen uit aan bewoners en werkers in Assen. Let op: vanwege de beperkte capaciteit van de parkeergarages worden er momenteel geen werker-abonnementen uitgegeven voor de garages Stadhuis en Drents Museum.

Kosten

Abonnement voor bewoners binnenstad Assen

  • 24 x 7 dagen: € 35,00 per maand

Parkeerabonnement voor werknemers in Assen

  • 24 x 7 dagen: € 66,60 (Tarief 2024) per maand
  • 24 x 6 dagen: € 57,10 (Tarief 2024) per maand
  • 24 x 5 dagen: € 47,60 (Tarief 2024) per maand
  • 24 x 4 dagen: € 38,10 (Tarief 2024) per maand
  • 24 x 3 dagen: € 28,50 (Tarief 2024) per maand
  • 24 x 2 dagen: € 19 (Tarief 2024) per maand

Hoe betaal ik?

In het abonnement-portal kunt u een keuze maken uit diverse abonnementsvormen. De betaling voor het gekozen abonnement kan via IDeal afgerekend worden. Ook kunt u kiezen voor automatisch verlengen. De betaling zal dan maandelijks van uw rekening worden afgeschreven.

Aanvraag

Bewoners abonnement
Bent u bewoner van de binnenstad dan kunt u uw abonnement aanvragen via het formulier van bewonersexterne-link-icoon. Vul uw gegevens in en laat weten voor welke parkeergarage en voor welke dagen u een abonnement wilt afsluiten. Van Parkspot ontvangt u een QR code die u via de app kunt laden op uw smartphone. Deze QR code vervangt de bekende abonnementspas.

Werknemers abonnement
Werkt u in de binnenstad dan kunt u uw abonnement aanvragen via het formulier van werknemersexterne-link-icoon. Vul uw gegevens in en laat weten voor welke parkeergarage en voor welke dagen u een abonnement wilt afsluiten. Van Parkspot ontvangt u een QR code die u via de app kunt laden op uw smartphone. Deze QR code vervangt de bekende abonnementspas.

Abonnement wijzigen

U kunt als abonnementhouder zelf wijzigingen van (adres)gegevens of kenteken doorvoeren via het portaal.externe-link-icoon

Wilt u op andere dagen of meerdere dagen parkeren? Dan kunt u dat niet in de portal wijzigen. Daarvoor moet u uw lopende abonnement laten aflopen of opzeggen. Daarna sluit u een nieuw abonnement af. Voor vragen kunt u mailen naar support@park-spot.com of bellen naar de ParkSpot Helpdesk telefoonnummer: 0492-820919 (ma t/m vrij van 8:30 tot 16:30 uur).

Abonnement opzeggen

U kunt uw abonnement opzeggen door het abonnement in het portaalexterne-link-icoon te laten aflopen (automatisch verlengen uitzetten). U kunt dit het beste 14 dagen voor het verlopen van het abonnement doen. U krijgt geen geld terug.

Meer informatie