Parkeerabonnementen

Voor langere tijd verzekerd zijn van een parkeerplek tegen een aantrekkelijk tarief? Vraag dan een abonnement aan. We geven abonnementen uit aan bewoners en werkers in Assen. Let op: vanwege de beperkte capaciteit van de parkeergarages worden er momenteel geen werker-abonnementen uitgegeven voor de garages Stadhuis en Drents Museum.

Kosten

Abonnement voor bewoners binnenstad Assen

  • 24 x 7 dagen: € 32,78 per maand

Parkeerabonnement voor werknemers in Assen

  • 24 x 7 dagen: € 62,97 (Tarief 2023) per maand
  • 24 x 6 dagen: € 53,98 (Tarief 2023) per maand
  • 24 x 5 dagen: € 44,98 (Tarief 2023) per maand
  • 24 x 4 dagen: € 36,02 (Tarief 2023) per maand
  • 24 x 3 dagen: € 26,99 (Tarief 2023) per maand
  • 24 x 2 dagen: € 17,99 (Tarief 2023) per maand

Hoe betaal ik?

In het abonnement-portal kunt u een keuze maken uit diverse abonnementsvormen. De betaling voor het gekozen abonnement kan via IDeal afgerekend worden. Ook kunt u kiezen voor automatisch verlengen. De betaling zal dan maandelijks van uw rekening worden afgeschreven.

Aanvraag

U kunt uw abonnement aanvragen via het formulier van Parkspot. Vul uw gegevens in en laat weten voor welke parkeergarage en voor welke dagen u een abonnement wilt afsluiten. Van Parkspot ontvangt u een QR code die u via de app kunt laden op uw smartphone. Deze QR code vervangt de bekende abonnementspas.

Abonnement wijzigen

U kunt als abonnementhouder zelf wijzigingen van (adres)gegevens of kenteken doorvoeren via het portaal. 

Wilt u op andere dagen of meerdere dagen parkeren? Dan kunt u dat niet in de portal wijzigen. Daarvoor moet u uw lopende abonnement laten aflopen of opzeggen. Daarna sluit u een nieuw abonnement af. Voor vragen kunt u mailen naar support@park-spot.com

Abonnement opzeggen

U kunt uw abonnement opzeggen door het abonnement in het portaal te laten aflopen (automatisch verlengen uitzetten). U kunt dit het beste 14 dagen voor het verlopen van het abonnement doen. U krijgt geen geld terug.

Meer informatie