Parkeervergunning voor bezoekers

Wilt u een parkeervergunning voor bezoekers? Dan kunt u een bezoekersregeling aanvragen in het E-loket. Hiermee kunt u eenvoudig uw bezoek laten parkeren. U koopt vooraf 1200 uur parkeertijd in. Woont u in het centrum? Dan kunt u geen parkeervergunning voor bezoekers aanvragen. Woont u in een van de parkeervergunningzones? Dan kunt u een bezoekersregeling aanvragen in het E-loket.

Het aanvragen, verlengen, wijzigen of afmelden van bezoek regelt u gemakkelijk en snel in het E-loketexterne-link-icoon.

U meldt het kenteken van uw bezoek aan en na gebruik weer af. Dat kan via https://mijn.2park.nlexterne-link-icoon U kunt maximaal 10 auto’s tegelijkertijd aanmelden. Vergeet uw bezoek niet af te melden. Als u niet afmeldt, wordt uw bezoek automatisch afgemeld na de zonetijd.

Bent u niet digitaal vaardig? Dan kunt u gebruik maken van de telefoondienst om bezoek aan- en af te melden. Bel daarvoor met  telefoonnummer 0881230911:

Aanmelden bezoek

  1. Vragen kenteken auto
  2. Bellen naar 0881230911
  3. Accountnummer (P.....ASN) en kenteken doorgeven.

Afmelden bezoek

  1. Bellen 0881230911
  2. Accountnummer (P.....ASN) en kenteken doorgeven.

Zone 1 tot en met 8:
Vergunning voor bewoners per jaar € 63,00 
Bezoekersregeling voor bewoners per jaar € 16,00 

Assen-Oost:
Vergunning voor bewoners per jaar € 48,00 
Bezoekersregeling voor bewoners per jaar €11,00

  • U ontvangt 1200 uur parkeertijd voor het hele jaar. Wanneer u dit maximum heeft bereikt, is het niet meer mogelijk extra tijd in te kopen. Bezoekers kunnen parkeren op de vergunninghoudersplaatsen in uw zone.
  • Woont u in het centrum? Dan kunt u geen parkeervergunning voor bezoekers aanvragen.
  • Woont u in een van de parkeervergunningzones? Dan kunt u een bezoekersregeling aanvragen in het E-loketexterne-link-icoon.