Sociale kaart

Op zoek naar een gezellige koffieochtend in uw wijk? Wilt u meer weten over een budgetcursus? Wilt u graag bewegen maar u weet niet waar u terecht kunt? Of zoekt u juist een plek om vrijwilligerswerk te doen? U vindt het allemaal op de Sociale Kaart!

Op de Sociale Kaart Assen vindt u informatie over allerlei maatschappelijke organisaties. We delen hun aanbod van diensten, ondersteuning en activiteiten voor de inwoners van de gemeente Assen. Gegroepeerd op onderwerp en wijk. De Sociale Kaart Assen geeft een overzicht van alle, vrij toegankelijke, hulp en ondersteuning in de gemeente Assen. Denk aan sport, wonen, vervoer, vrije tijd en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zoeken op onderwerp, maar óók op waar u die, bij u in de buurt, kunt vinden. Dus ook als u niet precies weet wat u zoekt, maar wel graag iets in uw eigen wijk wilt, kun u op de Sociale Kaart terecht.

Hoe werkt het?

Ga naar www.socialekaartassen.nlexterne-link-icoon. Hier kunt u kiezen op onderwerp, maar u kunt ook direct naar het aanbod in uw wijk gaan. En weet u het nog niet precies? Dan is er ook nog een kaart van Assen, waar het aanbod op te vinden is